charlottebjoorkmo


     Natta


4      

Nå er det kveld her i gården, alle har lagt seg, eller er i vært fall på tur i seng. 
Lenge siden jeg har vært så trett som jeg er nå, tror ikke jeg har fått denne døgnrytme-tingen helt på plass enda. Det tar vel sin tid før jeg kommer i den vanlige rutinen igjen.

I morgen blir en helt vanlig skoledag- går jeg ut ifra. Jeg og Marie drar rett til Sortland etter skolen, for å trene da. Kommer sikkert litt bilder fra dagen når jeg er kommet hjem. Gleder meg virkelig til å komme i gang med treningen, gleder meg til å se fremgang. Jeg har egentlig ingen planer for hva jeg skal gjøre resten av dagen, kanskje dra til Holmstad eller være hjemme å slappe av sånn som idag(?) Det var virkelig godt!
Jeg tenkte jeg skulle få til et lite innlegg i morgen tidlig, hvis jeg rekker det da. Det må ikke bli sånn som idag, at jeg nesten mistet bussen- flott start på året haha! 

Natta dere♥

 

Har du noen planer for morgendagen?

4 kommentarer |04.jan.2012 kl.21:35 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

4 kommentarer

TURNON

04.jan.2012 kl.21:55

Godnatt :)
Katrine - My fashion diary ♥

04.jan.2012 kl.23:39

Sv; Tusen takk! Jeg har lagd 6 gratis design som jeg har delt ut til alle, de finner du her; http://katrineaastorp.blogg.no

Om du skal ha ditt eget laget design fra meg, så koster det 200 kr for både header og design. Om du bare skal ha header en for seg eller design koster det 100 kr, og det må bestilles via mail :-)
Kine- foto og min hverdag.

05.jan.2012 kl.15:27

Så fin blogg du har! :)
charlottebjoorkmo

05.jan.2012 kl.15:51

Katrine: Okei! Kjempe fin blogg å design du har laget! :-)

Skriv en ny kommentar