charlottebjoorkmo


     happy valentine's day


     

God morgen! 

Sitter på skolen nå å har RLE, skikkelig chill. Vi er begynt på et prosjekt, jeg og Marie jobber sammen og vi har om Pinsevennene, det er ganske spennende. Har naturfagprøve i neste time, så nå i friminutte må jeg pugge litt på prøven. Har prøve onsdag og torsdag også, huff for et ork. Motivasjonen min nå er; at det snart er vinterferie. ♥ Så vi får se hvor mye tid det blir til blogging, men jeg skal gjøre mitt aller beste beste! :-) Tenkte jeg skulle få tatt bilder så jeg kan få fikset meg header, er vel kanskje påtide?? Bloggen er jo snart 2 månder. Nå har det jo endelig blitt snø også, så da er det perfekt å ta bilder- det blir litt lysere og finer ute. Kanskje bildene blir finere også! Satser på det. Kan du eller vet du om noen som kan lage meg en header utti uken?

I dag er det jo valentins dag, og jeg er forever alone...... :'(((( FML! 
Kos dere sammen med venner, familie og/eller kjærestn i dag! ♥ ♥ ♥ 

// google 

 

Senere i dag skal jeg til beste Jonas sammen med Marie og resten av folket, og se film og spise gåtteri(tror jeg) Blir kos! Da slipper jeg vært fall å sitte hjemme alene å syns synd på meg selv. haha! Neida...

 

.........Tenkemodus.......


"Falling in love is like giving someone a gun, letting them point it at your heart and trusting they won't pull the trigger"

 

 

Hva skal du gjøre i dag, altså på valentinsdagen?

Ingen kommentarer |14.feb.2012 kl.12:25 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Hei! Jeg heter Charlotte, er 15 år og kommer fra Sortland. Blogger om det som skjer rundt meg, outfits, bilder osv. Setter pris på alle kommentarer.Vi snakkes!

Legg meg til som venn
Charlotte_b96@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design laget av