charlottebjoorkmo


     Ting som irriterer meg!


3      

♦ Når jeg har hører en digg låt, men ikke finner ut hva den heter. Det irriterer meg helt til jeg finner ut hva den heter.Det suger max!

♦ Når folk sitter å klager over seg selv(noe de kan gjøre noe med, forandre på) Jeg får så lyst å si: Gjør noe med da, og faen ikke sitt her å klag! Det er så sykt irriterende. Sorry, men det er sant. bahh 

♦ Lange negler på gutter, æsjjj! Det MÅ være noe av det ekleste og styggeste jeg ser. Særiøst gutter, klipp neilene deres! 

♦ Folk som har 100 forskjellige farger på klærne, fargekart liksom. 

♦ Når en i klassen er ferdig med en prøve, og bare "det gikk dritdårlig". Så får de en jævla femmer!! Også spør de hva fikk du? Også bare ehh, 3..."Det er drit bra da!".. øh, serr?!

♦ Når jeg skriver en driit lang melding, og får "ok" eller noe, som svar. Da virker det som om at personen ikke gidder å bry seg liksom. Du kan i det minste skrive noe fint?!

♦ Når jeg finner noe skikkelig fint i en butikk, som jeg har ønsket meg driit lenge eller letet etter, og den minste størelsen er XL. ah, shit happens liksom. 

♦ Når jeg er på resturant og er ferdig og spise, også kommer det en servitør og spør om jeg er ferdig å spise når tallerkenen min er tom. Neej, hallo. Jeg hadde egentlig tenkt å skikke den ren?

♦ Når du for en gangs skyld har skal legge deg tidlig, men får farsken ikke sove.

 

Kjenner du deg igjen i noen av disse?

 

3 kommentarer

Kristìn ♥ David

22.feb.2012 kl.20:22

Ahahahaha, det me størrelse XL har sjedd meg maaange ganga!

Og det me sang man ikke vett ka e jør meg gal! Da sett eg å google det eg huska av sangtæksten heilt tell eg finn sangen :p
coldasstone.blogg.no

23.feb.2012 kl.04:12

Det med den sangen osv , det e sykt irriteranes! Man blir jo så sykt irritert..
Stine

23.feb.2012 kl.22:32

Alle de tingene der irriterer meg å! ;p

Skriv en ny kommentar