charlottebjoorkmo


     Anmelding av en blogg


2      

Nå skal jeg anmelde >Mariell sin blogg<  

Under her har jeg funnet punkter som jeg syns er viktige, og ting som jeg ser etter på en blogg.
Både positiv og negativ kritikk. 

Jeg skal anmelde noen flere blogger litt senere utti uken. Imorgen kanskje?

 

Førsteinntrykk

Jeg fikk et veldig bra førsteinntrykk når jeg kliket inn på bloggen din. Det så ganske ryddig ut, litt forvirende med  den rosa og røde på skriften. 

Skrivemåte

Det er bra at du skriver på bokmål. Det er virkelig noe jeg ser etter på en blogg når jeg er inne på den. Måten de skriver på. Bokmål is the shit lizzm. Noe jeg også ser etter er hvis de har masse tegn inni en tekst sånn som( xD :-) <3 :-D) Det er bare forrvirende og ikke pent. Ser jo at du har det noen plasser, er jo greit det da.Syns også du skriver litt lite på hvert innlegg. Men så klart er det opp til en hver! 

Header 

Jeg liker headeren din! Den er ikke alt for voldtsom, og heller ikke kjedelig. Den sier noe om hvordan du er som person. Og det liker jeg!

Design

Enkelt og ryddig design. Helt enkelt. Greit det. Blir liksom litt for mye med 5 forskjellige farger. Som sagt helt enkelt! 

Bilder

Passe bra bruk av bilder og de du har er ikke så veldig store, kunne så klart ha vært mere - alltid artig å komme inn på en blogg der det er masse fine og store bilder. 

Innhold

Helt ærlig. Så syns jeg du skriver litt kjedelig, det er liksom om mest om hverdagen din. Kanskje du kunne ha variert litt på hva du skriver om, for å få det mere spennende? :-) Du skriver om endel annet også. Og det er bra!

Samlet karakter

Alt i alt, en helt grei blogg syns jeg! :-) 

Jeg vil gi deg terningkast 

 

 

♥ Hva syns du?

2 kommentarer

kaja&amalie - ny blogg!

05.mar.2012 kl.15:44

Så fin blogg du har!

Helt enig med en 4'er!
Susan

05.mar.2012 kl.15:49

Du er ærlig da! :) Lurer litt på hva du syntes om bloggen min?

Skriv en ny kommentar