charlottebjoorkmo


Favorite things

Favoritt parfymen min

Hallo! :-)

Var bare en liten tur på skolen idag, følte meg ikke helt bra. Kjente det når jeg stod opp, men jeg tenkte at jeg skulle prøve å dra på skolen- kanskje jeg ble bedre i løpet av dagen, men det ble jeg ikke. Jeg håper virkelig at jeg kommer meg på skolen i morgen! Ja, vi satser på at jeg kommer meg på skolen i morgen. Er lei av å være syk nå. Men det positive er at jeg føler meg mye bedre enn det jeg gjorde tidligere idag. Nå skal jeg hjelpe mamma litt med å rydde litt i huset, få litt helg i huset. Så må jeg vel ta meg en runde på badet og rommet- det ser ikke ut! 

Favoritt parfymen min

 


Ah, den lukter himmelsk! ♥

Fikk den av beste Marie i julegave! ♥

 

 

Hva er favoritt parfymen din? 

my favorite shoes

Nå er jeg egentlig ferdig med leksene, åhh gud for en hærlig følelse! :-) Har også fått slappet av litt og spist brødskive med egg, kaviar, majones, salt, pepper og et stooort glass melk- namnam! Nå skal jeg slappe av litt forran TV'n og pc'n før jeg tar kveld- om et par timer kanskje. Ah, gleder meg til å legge meg i sengen min nå kjenner jeg! ♥ Den roper på meg, tihi.

Tenkte jeg skulle få litt variasjon i bloggingen å ikke bare blogge om hva jeg gjør om dagene, det blir vel fooort kjedelig- regner jeg med. Så litt variasjon skal dere få! 

 

My favorite shoes

Altså disse skoene er ikke noe jeg bruker så veldig ofte. Bare når jeg skal pynte meg skikkelig, i bursdag og sånt. Bare til finpynt med andre ord. De er veldig behagelig å gå i, men ikke hvis du skal gå mye. Jeg kjøpte de i Polen når vi var på klassetur i August 2011. De var på salg så jeg måtte bare ha dem, hihi (a) Tror de kostet rundt 140 kr, MEGA BILLIG! 

Merkene på leggen er pga. sokkene er litt stramme oppe

Hva syns du om skoene?