charlottebjoorkmo


Hverdag

Can't back down

I dag var første dagen etter vinterferien, den var overaskende gøy haha. (skole gøy, wtf?) Vi hadde matte i første time, engelskprøve i dobbel timen og i de to siste kunst og håndtværk. Det var faktisk ganske chill. Litt godt å være tilbake sammen med klassen, og de vanlige rutinene. Rart å si det, men sånn er det bare ♥ Gruer meg til vi slutter på skolen, kommer til å savne alle sammen. :-(

 


Nå skal jeg få i meg litt mat, slappe av forran pcen så skal jeg trene (y) 
Senere i dag skal jeg, Karoline, Rolf og Marie til beste'Jonas for å se film å kose oss.♥ Vi feirer bursdagen hans(min ide haha) 

 

Eminem Feat. Anna - Can't back down

Hekta! 

 

♥ Hva gjør du i dag? 

2 kommentarer |05.mar.2012 kl.14:24 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

Sol og fint vær

Våknet opp til skikkelig fint vær, herlig!  I går ble det null trening. pga jeg var opptatt hele dagen. Jeg sov hos Marie, kjempe koselig! Vi sto opp tidlig å dro i slalombakken, det var veldig fint vær i går også. Vi var sammen med Jonas og Rolf, artig for ungene. ♥♥♥

Var hjemme i 5 tiden, så slappet jeg av litt, fikk i meg litt mat, gikk rett i dusjen også gikk jeg til Holmstad for å møte Mairesnuppa. Vi dro til Kristoffer og Henning, der kjørte vi snyscooter - driiiiiit artig! 

Etter noen timer gikk vi hjem. Så jeg fikk vært fall trimmet nok i går - gikk over 1 mil. SPREKT!
Gjett om jeg kjenner det i kroppen i dag... Oh yeah!  Nå sitter jeg i pysjbuksa, hører på musikk og chiller i sengen, mens jeg venter på at maten skal siiiige, så jeg kan trene uten å få vondt i magen. .... Musikk. ♥ ♥

 

Senere i dag skal jeg til Holmstad. Det kom vel ikke som noe sjokk, haha! Tar vel med meg kameraet for å ta noen bilder, tror jeg.

 

♥ Hva gjøre dere på en fin dag som denne? 

4 kommentarer |04.mar.2012 kl.12:52 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

Frokost og trening

God morgen(?)

Sov skikkelig lenge idag, til halv to. Det var godt! Nå har jeg fått i meg frokosten og slappet litt av. Nå skal jeg ha meg en skikkelig treningsøkt på rommet med musikken på fult haha! Meeeelk <3

Ble du fristet?

 

Ingen kommentarer |02.mar.2012 kl.14:32 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

anmelde din blogg?

Vil du at jeg skal anmelde din blogg? 

Alt du trenger å gjøre er å lik facebook siden min >her< og skriv i kommentarfeltet at du har gjort det og bloggadressen din. 

Jeg trekker 5 blogger jeg skal anmelde i løpet av uken, både positiv og negativ tilbakemelding. 


Et ansikt uten fregner er som en himmel uten stjerner. ♥

 

6 kommentarer |29.feb.2012 kl.16:12 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

go'mårn

Tje Austin - away from you ♥

Go'mårn! Våknet stortsett akkurat, skikkelig deilig å sove litt lenge om dagene nå. Sover meg opp til skolen begynner haha. Jeg har ikke lagt særlig store planer for dagen, det eneste jeg vet at jeg skal gjøre er å: Hjelpe mor med noe, trene og blogge - så får vi se hva resten av dagen bringer! :-)

Nå skal jeg pelle meg opp av sengen og mekke meg frokost, supersuper sulten! 
♥ Hva er dine planer for dagen? 

Én kommentar |29.feb.2012 kl.12:09 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

the notebook

Halloen! :-)

Kom akurat hjem! har hatt det kjempe koselig hos bestemor! :-) Men det er nå alltids godt å komme hjem når man har vært borte! 

Nå skal jeg ta meg en god og varm dusj før jeg skal spise pannekaker til middag, så drar jeg til Holmstad. 

 

I går kveld så jeg en kjempe romantisk film, the notebook. Den anbefaler jeg virkelig for de som er glade i kissetet kjærlighetsfilmer. Ganske gammeldags film hvor de går i gamele klær. Den var utrolig bra! :-)


 

Har du sett denne filmen?

Ingen kommentarer |28.feb.2012 kl.15:28 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

Joggetur i fin været

Hei! 

En stund siden sist nå...... But I'm back now! ;-)
Jeg kom hjem fra skolen for to timer siden ca, har ryddet og vasket både rommet og bade- godt å ha helgevasken gjort! Så tok jeg meg en herlig joggetur i finværet. Nå skal jeg ta meg en dusj før jeg skal lage et innlegg på bloggen om hva som har skjedd i det siste, og slikt. Også er det jo vinterfere, ah hvor godt å slippe å se trynet på alle i klassen på en hel uke! Neida, love you all! ♥ Godt å slippe lekser og skolen en ukes tid, bare slappe av å sove seg opp til vi begynner igjen og være med venner såklart! Skal i slalombakken med Marie nå klokken 18:00, can't wait - fint vær og stå på snowboard er bare helt elsk. ♥ ♥ ♥ Thumb up!

Snøøø og soool. <3

Dukkehytta mi, haha

 

Har du fint vær der du bor ?

Én kommentar |24.feb.2012 kl.16:15 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

happy valentine's day

God morgen! 

Sitter på skolen nå å har RLE, skikkelig chill. Vi er begynt på et prosjekt, jeg og Marie jobber sammen og vi har om Pinsevennene, det er ganske spennende. Har naturfagprøve i neste time, så nå i friminutte må jeg pugge litt på prøven. Har prøve onsdag og torsdag også, huff for et ork. Motivasjonen min nå er; at det snart er vinterferie. ♥ Så vi får se hvor mye tid det blir til blogging, men jeg skal gjøre mitt aller beste beste! :-) Tenkte jeg skulle få tatt bilder så jeg kan få fikset meg header, er vel kanskje påtide?? Bloggen er jo snart 2 månder. Nå har det jo endelig blitt snø også, så da er det perfekt å ta bilder- det blir litt lysere og finer ute. Kanskje bildene blir finere også! Satser på det. Kan du eller vet du om noen som kan lage meg en header utti uken?

I dag er det jo valentins dag, og jeg er forever alone...... :'(((( FML! 
Kos dere sammen med venner, familie og/eller kjærestn i dag! ♥ ♥ ♥ 

// google 

 

Senere i dag skal jeg til beste Jonas sammen med Marie og resten av folket, og se film og spise gåtteri(tror jeg) Blir kos! Da slipper jeg vært fall å sitte hjemme alene å syns synd på meg selv. haha! Neida...

 

.........Tenkemodus.......


"Falling in love is like giving someone a gun, letting them point it at your heart and trusting they won't pull the trigger"

 

 

Hva skal du gjøre i dag, altså på valentinsdagen?

Ingen kommentarer |14.feb.2012 kl.12:25 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

Litt problemer

Hei!
Er ferdig med del 1 på spørsmålsrunden, men jeg får ikke til å laste den opp så jeg må nok få litt hjelp av noen som kan det. Den kommer så fort jeg får til å laste den opp! Be patient!
 

Favoritt sangen min atm. ♥

 

 

Nå skal jeg lese litt til naturfagprøven jeg har i morgen før jeg tar kveld! 

Ingen kommentarer |13.feb.2012 kl.22:01 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

Dagen idag i bilder

Var en artig dag på Holmstad, utrolig nok, Jonas, Stian og Rolf skrudde på mopedene sine hele tiden. Mens jeg og Marie sang og lagde vårt eget liv, jeg fikk faktsik lov til å hjelpe Stian litt med mopeden. Nå tar jeg kveld! Endelig fikk du ønske ditt Stian; Å komme på bloggen, woho

Meg i aksjon xDLoveu ♥ (Vet ikke helt hva jeg styrer med i bakgrunnen xD)

2 kommentarer |07.feb.2012 kl.21:23 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

Holmstad next

Heii! ♥ Nå har jeg gjort litt lekser, og laget middag så snart er den på bordet! Idag er det lasagne som står på menyen, namii.
Skal til Holmstad å være med Marie, og sikkert noen flere etter middag, denne gangen skal jeg ta med meg kameraet så det kommer noen bilder i kveld eller i morgen. Kos dere resten av ettermiddagen! ♣Krig, fred og blablabla.. Lekser må til..

Vi har fri på fredagen, wiiii! ♥♥♥ 
Og ja, jeg krysser ut dagene på ukeplanen, bare for å kunne telle hvor mange dager det er igjen til helgen... 


 

Savner du noe på bloggen?


Én kommentar |07.feb.2012 kl.15:38 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

Koselig

Er snart på tur i seng, er veldig trett. Jeg har vært på Holmstad sammen med Karoline, Hedda, Marie, Emilie, Stian og Rolf idag, kjempe koselig! ♥♥ Marie og Hedda for ganske tidlig. Jeg og Karoline hjalp til å skru på mopedene, litt da, hehe. Men vi fikk ikke lov til å røre så mye, fordi de er bare redd for at vi skal ødelegge noe- for noe tull! Vi kan det meste (y)

Jeg har gjort litt lekser idag, og gjort noen treningsøvelser- har ikke kommet meg på frisken enda. Har ganske mye å gjøre hjemme, både husarbeid og lekser. Skal få det til snart. I mellom tiden trener jeg litt hjemme, for å få 6- pak... Neida! Bare litt mere magemuskeler, og sommer kropp- wiii! Så gjelder det bare å bli litt brunere, meheh... 

 

Not this time!  

 

Liker du bloggen min? >Trykk her< for å like bloggen min på facebook

 

 

God natt ♥♥

Ingen kommentarer |06.feb.2012 kl.22:27 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

"Kreativ overskrift"

Hey♥

Nå er jeg god og mett, har nemlig spist smørgrøt- det var skikkelig godt! Nå skal jeg begynne med leksene og øve til framlegget jeg har i morgen om hasj. Spennende! Skal bli godt når jeg blir ferdig med leksene idag, fordi da har jeg ikke noen flere lekser før mandagen igjen, wiii!  


Nam nam!


Tenkte jeg skulle komme med noe spennende litt senere idag, siden jeg har blogget så lite og litt kjedelig i det siste.. 

 

Hva er dine planer for dagen?

 

2 kommentarer |02.feb.2012 kl.15:15 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

Lekser og litt sånn

Beklager for dårlig blogging de siste dagene, men har vært opptatt- vært med venner og gjort lekser. But I'm back now! 
Jeg har ikke glemt må-gjøre videoen, det er bare jeg og Marie som er litt treig. Vi har gjort ferdig en del en, har litt igjen vi må gjøre før vi kan redigere den. Beklager for det! Vi skal nok finne på noe spræll i denne uken, og da må vi gjøre den ferig. 

Jeg var ferdig på skolen klokken 13.45 idag som alle andre dager, men satt igjen på flex for å gjøre lekser og få litt hjelp med enkelte ting og tang. Ford de som ikke vet hva flex er så er det noe vi på min skole har to ganger i uken, der vi kan sitte igjen etter skolen å få gjort unna litt lekser og få hjelp for dem som trenger det. Det er en veldig bra ting, jeg fikk gjort ganske mye idag- nå sitter jeg bare å pugger til to prøver vi har i slutten av uken. Satser på en god karakter! ;-)
Kommer med ett er to innlegg litt senere idag, hva vil du at jeg skal blogge om? Noe nytt kanskje?


Holmstad på sitt beste! 

Litt finpuss på matten..


Litt gåtter for å holde motivasjon oppe må til

... Og musikk så klart!

 

Har du noen øsnker om hva jeg skal blogge om?

Én kommentar |30.jan.2012 kl.17:28 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

Hva vil du at jeg skal blogge om?

Idag har jeg bare ligget i sengen min, er nemlig syk. Feber og litt kvaml, hærlig! or not. Det passer meg absolutt ikke å bli syk nå, det positive er at jeg føler meg bede nå enn det jeg gjorde tidligere i dag. Thumbs up! Så kommer meg nok på skolen i morgen, wii! Så drar jeg vel til Marie, for å bli ferdig med må gjørevideoen. Det er fermdeles lov å komme med ting vi kan gjøre! Skriv inn tipsene deres her!!
Nå skal jeg prøve å bli ferdig med leksene, siden jeg allikevell blir sittende inne idag.
Tenkte jeg skulle komme med ett eller flere spenndende innlegg litt senere idag, hva vil du at jeg skal bogge om?? 

Hva vil DU at jeg skal skrive om senere idag? Og hva syns du om bildet?

8 kommentarer |24.jan.2012 kl.15:18 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

Kom med forslag; Må gjøre video

Kom akurat fra Sortland, er hos Marie atm etter en slitsom shoppingsrunde med sikkert en fem kilos sekk på ryggen- blir fort tungt å gå rundt om kring da! Nå skal vi bare ligge i sengen å slappe heeelt av. Er gåen både i ryggen, nakken og føttene, baah! Så drar vi sikkert ut sammen med beste folkene på Holmstad, ohyeah. ♥
Det ble ikke kjøpt så mye, men litt ble det da. Kommer et innlegg når jeg en gang kommer hjem.  

 

Digg sang! :D

 

Husk å komme med ting vi kan gjøre på må-gjøre-videoen!!

Kos dere videre folkens! ♥

 

5 kommentarer |20.jan.2012 kl.17:30 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

Må gjøre video

Good morning! :-)

Sitter på skolen akurat nå, har akurat hatt naturfag. Vi holder på med et prosjekt om rusmidler, det er veldig spennende. Vi skal framføre det forran klassen i begynnelesen av februar. Jeg skal snakke om hasj, ikke fordi jeg interesserer meg for det på den måten. MEN fordi det er såpass mange i nærmiøjøet mitt som bruker rusmidler. Samtidlig er det spennende å lære om det. Men nå skal jeg spise lunsj, hvitost med bringebær. ♥ Jeg drar forresten til Sortland etter skolen med Marie- kommer et innkjøp-innlegg senere ikveld. Vi snakkes! ♥

Garantert verdens beste venn, ingen tvil. ♥♥

 

Jeg og Marie tenkte at vi skulle ha en må-gjøre-video i helgen, så kom med massemasse crazy'e ting vi kan gjøre! 

 

Kom med ting dere vil vi skal gjøre! 

7 kommentarer |20.jan.2012 kl.11:19 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

God morgen alle sammen

God morgen alle sammen! :-)

Ja, det stemmer.. Jeg er faktisk ellerede våken, hva skjer med verden?? Jeg har vært våken siden klokken 6, og det var egnetlig veldig godt å ha skikkelig godt tid på seg. Null stress, herlig! 
Tenkte jeg skulle ordne meg en skikkelig orntlig og godt forkost nå, viktigeste måltidet på hele dagen. 
Idag blir en helt vanlig dag på skolen, bare at vi har svømming. wii! Not.

Når jeg kommer hjem idag skal jeg gjøre ferdig leksene, spise middag og chille før jeg drar til Holmstad med folket! ♥

Ha en fiiin dag deree! ♥♥


 

Digg sang- helkta!

 

 

 

Hva skal du gjøre idag?

8 kommentarer |17.jan.2012 kl.06:59 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

Artig ettermiddag

Kom akkurat inn døra, har vært i slalombakken sammen med Marie&Rolf♥ Det var koselig og veldig artig!
Nå skal jeg kjike litt på tv og spise kvelds før jeg legger meg.. Er mongo trett og sliten..Man skulle ikke tro at man ble sliten av å stå på snowboard, men jeg blir i vært fall det- særlig siden det er første gangen på ett år. Gleder meg allerede til neste gang! 

Får ikke til å laste opp bilde... Noen andre som har samme problemet?

 

 

 

God natt.. ♥

 

Ingen kommentarer |11.jan.2012 kl.21:50 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

Koselig å sitte oppe alene med fyr i peisen

Nå sitter jeg helt alene i stuen, pc, potetgull og dipp mens jeg ser på Home and Away, favoritt serien min. Og såklart fyr i peisen, åhh, det er så koselig! Vurdere å legge meg snart sånn at jeg kommer jeg opp i morgen siden jeg skal på jobb i dag(siden klokken er over 12). Jeg skal prøve å stå såpass tidlig opp at jeg kan lage et innlegg før jeg drar på jobb. 

Kos dere videre! Nattaaa ♥ 

 

Fin sang ♥

2 kommentarer |07.jan.2012 kl.00:22 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

11 ting du ikke viste om meg + litt til

Akkurat kommet hjem, har vært sammen med Kamilla og Karoline. Det var kjempe koselig! ♥
Jeg tok ikke med meg kameraet fordi vi var ute stortsett hele tiden og det er 17- ute, så jeg tror kameraet mitt hadde slått seg av- det bruker å gjøre det når det er veeeldig kaldt ute. Vi gjore ikke så mye spessielt at det gjorde noe, gikk tur å pratet sjit.

 

Nå skal jeg spise kvelds og kose meg litt med dataen og tv'n før jeg legger meg, jobb i morgen. Så er det heeelg ♥♥ Selv om jeg elsker å sove har jeg problemer med å legge meg om kveldene.

Jeg syns det er godt å sitte oppe om kveldene å bare slappe av med tv, pc, god mat eller godt selskap. Og serlig hvis det er fyr i peisen

♥ Jeg blir lett sjalu

Jeg hater det, altså at jeg blir så fort sjalu! Er jo ikke noe jeg kan for da, er bare sånn det er. Ser jeg gutten jeg holder på med eller har et godt øye til blir jeg grinete og lei meg resten av dagen. Begynner også å spekuler

Jeg bruker alt for mye penger på shopping!

 Med en gang jeg har penger i hånden bruker jeg stortsett alt opp på klær, sminke, mat, gotterier.. osv.

♥ Jeg sier nesten hver eneste dag at jeg ikke har noe å ha på meg

Jeg har egentlig sykt mye klær, eller nå har jeg kastet endel. Men har nok klær, men allikevel har jeg problemer med å finne ut hva jeg skal ha på meg

Jeg er ekstremt ubeslutsom

Jeg har store vanskeligheter med å bestemme meg, uansett hva det gjelder

Jeg er lettfryst!

Jeg fryser ganske mye, har veldig ofte skyll i meg. Og særlig om morgene da er det et rent hælvett å stå opp, samme om kveldene, jeg ligger å fryser i sengen en god stund før jeg blir varm og faktisk får til å sove

Jeg tar meg veldig lett nær av ting, viser det ikke der og da- men tenker mye på det senere

Hvis noen sier noe jeg tar meg nær av later jeg bare som ingenting- smiler og er glad, som vanlig! Men når jeg kommer hjem og er alene tenker jeg på det

♥ Jeg hater å lese bøker

Jeg likte å lese bøker før, men ikke nå lengre. Det er gørr! Jeg foretrekker heller film

Jeg hater å ha mensen

Hate it. Det er noe drit, og særlig når jeg har vondt i magen

♥ Jeg er en skikkelig gutte-jente, selv om det ikke alltid ser sånn ut

Jeg liker å pynte meg når jeg har sjangsen og tid. Det er noe som virkelig er artig! Jeg ser i vært fall orntlig ut når jeg går ut blant folk. Jeg kan også gå i en stor genser og bukse, det gjøre meg ikke noe- det er skikkelig godt! Jeg er ikke redd for å få skitt på hendene, som mange andre jenter. Vi har jo fjøs, så sier vel seg selv?

Jeg er en skikkelig rotekopp

Rooot ♥ ♥ haha.. Jeg har det stortsett alltid rotete på romme mitt, jeg liker det sånn.. 

 

 

Ha en fin kveld da dereee! ♥


3 kommentarer |06.jan.2012 kl.22:38 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

06.jan.2012

Hallo! :-) Akkurat kommet hjem fra skolen, har vært en utrolig artig dag idag, haha! Vi har hatt ca to timer med naturfag, som er ett av de artigste fagene vi har på skolen syns nå jeg- så det gjorde meg ingenting. Vi har om helse, narkotika og tobakk(husker ikke helt hva kapittlet het, hah) som er noe jeg virkelig intereserer meg for! 
Ellers var noen fra klassen på butikken å kjøpte lunsj, nudler og skjokkoladeboller ♥ 
Læreren vår hadde vært i Thailand nå i en mnd, å hun hadde kjøpt med noe frukt som hun tenkte vi skulle få smake på, det var egentlig veldig gøy. Frukten var rar, noe jeg aldri hadde sett før og det var ikke mye av det som var godt! Men det er vært fall bra at man tør å smake på ting. :-)
 

Nå skal jeg kose meg med en skolebolle og et glass melk, nam! ♥ ♥

 

Og musikk såklart! Går ikke en dag uten ♥

 

Jeg skal bare slappe av litt, før jeg og Karoline drar til beste Kamilla. Kommer et innlegg senere + bilder. ♥
Tenkte jeg skulle finne på noe annet å blogge om, blir litt mye hverdagsinnlegg nå, litt kjedelig. 

Har du hatt en fin skoledag?

3 kommentarer |06.jan.2012 kl.14:24 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

Bilder og litt sånn

Nå er det bare en times tid siden jeg kom hjem. Var først hos Marie, så dro vi ut sammen med Emilie, det var så kaldt ute at vi gikk inn hos henne hehe.. 
Jeg tok med meg kameraet, men etter noen få bilder ble det fritt for strøm_typisk_ så dere får se noen av de bildene jeg fikk tatt før det ble svart på skjermen.  

Btw. Er bare bilder av oss to, tehe

Gla i deej ♥

 

God natt søte ♥

 

Hva har dere brukt ettermiddagen på?

Én kommentar |05.jan.2012 kl.22:20 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

Ut med Marie

Ikke så lenge siden jeg kom hjem, har akkurat spist middag. Det ble ikke noe av treningen, eller vi dro til Sortland og alt sånt. Men jeg klarte jo selvfølgelig å glemme bankortet mitt hjemme, fin dag å glemme det på! Jeg ble ganske sint når jeg oppdaget det, ja. Vi skal heller dra på mandagen, det blir bra og da skal jeg ikke glemme det hehe.. Eller noe annet for den saks skyld. 
Nå skal jeg bare la maten sige litt før jeg hopper i dusjen og drar til Marie og finner på noe skøy med henne! ♥♥ Bilder kommer senere i kveld!
Ellers idag har det vært en lang og trøttende skoledag, den gikk sykt sakte. Men ganske chill.  

Blitt hekta på denne sangen... Den er skikkelig fengende! haha

 

Har du noen planer for ettermiddagen?

4 kommentarer |05.jan.2012 kl.16:47 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

Natta

Nå er det kveld her i gården, alle har lagt seg, eller er i vært fall på tur i seng. 
Lenge siden jeg har vært så trett som jeg er nå, tror ikke jeg har fått denne døgnrytme-tingen helt på plass enda. Det tar vel sin tid før jeg kommer i den vanlige rutinen igjen.

I morgen blir en helt vanlig skoledag- går jeg ut ifra. Jeg og Marie drar rett til Sortland etter skolen, for å trene da. Kommer sikkert litt bilder fra dagen når jeg er kommet hjem. Gleder meg virkelig til å komme i gang med treningen, gleder meg til å se fremgang. Jeg har egentlig ingen planer for hva jeg skal gjøre resten av dagen, kanskje dra til Holmstad eller være hjemme å slappe av sånn som idag(?) Det var virkelig godt!
Jeg tenkte jeg skulle få til et lite innlegg i morgen tidlig, hvis jeg rekker det da. Det må ikke bli sånn som idag, at jeg nesten mistet bussen- flott start på året haha! 

Natta dere♥

 

Har du noen planer for morgendagen?

4 kommentarer |04.jan.2012 kl.21:35 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

First day at school

Nå er det bare en times tid siden jeg kom hjem fra skolen, var en veldig chill dag idag. Og det var egentlig veldig greit, vi hadde 0 fag idag og 0 lekser, løøvit! ♥♥ 
Vi gikk tur og så film, chill skoledag eller??  Jepp!

I morrest når jeg våknet var jeg lys våken, det var helt rart- har aldri vært sånn før. Men jeg var ikke like våken senere på dagen, hehe.. Vi så en zmobiefilm, noe jeg slett ikke liker! - Så jeg sovnet. Det var godt med en powernap, nå må jeg bare unngå å sovne nå i ettermiddag. For da får jeg problemer når jeg skal sove i kveld, og det vil vi ikke.
Tenkte jeg skulle ta årets første outfit- bilder idag. Jeg stod opp såpass tidlig idag at jeg trodde jeg skulle få tid til å ta bildene, men jeg brukte ALT for lang tid i dursjen- varm dursj på morgenen ♥♥ Bildene kommer litt senere. 

Nå skal jeg bare slappe av litt før jeg spiser middag, hjemmelagde kjøttboller til middag!  Det er best! ♥

Slenger med noen randomme bilder!

 

haha, den var litt eid

trueeee!

:)hell yeah!

 

Hva skal du gjøre idag?

 

 


 

Ingen kommentarer |04.jan.2012 kl.15:22 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

Effektiv ettermiddag

Det ble dårlig med avslappigng i ettermiddag, men det gjør ingenting. Det har vært en skikkelig effektiv dag, i vært fall på slutten av den. Jeg fikk ryddet og vasket på badet "mitt". Det er bare jeg som har tingene mine der. Jeg fikk til og med ryddet på rommet, skiftet på sengen og ryddet i kleskapet mitt. Stolt!
Tok med meg hunden vår å gikk meg en tur ut, deilig med litt frisk luft i nasen!  

 Nå skal jeg se Cæsar før jeg tar meg en varm dusj, hårkur og bare bruker en times tid på meg selv. Det fortjener jeg, hihi. 

Rent og pent!!

Se hvor fint og ryddig jeg har det i skapet mitt!! Lurer på hvor lenge det varer

ahh, gleder meg til å legge meg i kveld ♥Det ble i vært fall bedre enn det var tidliger idag 

 

Hva har du gjort i ettermiddag?

Ingen kommentarer |03.jan.2012 kl.19:10 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

Dagen før dagen

God morgen! 

Jeg har vært våken siden i ti tiden i morreset, kunne egentlig tenkt å bare fortsette å sove. I går kveld la jeg meg skikkelig tidlig i håpet om at jeg skulle få en god natt's søvn, men neida. Jeg våknet i to tiden, å hadde problemer med å sove etter det. Men jeg måtte bare pelle meg opp av sengen i morrest selv om jeg var sick trøtt, for å få døgnryttmen på rett kjør igjen til skolen begynner, som er i morgen. 

Det er herlig å ha fritt! 
Å bare gå hjemme i joggeklær, henge med venner, sove lenge og ikke minst 0 lekser! ♥

MEN NÅ kjenner jeg at det skal bli godt å få det vanlige livet tilbake; Stå opp tidlig, dra på skolen, hjem å gjøre lekser, spise middag, henge med venner(med mindre jeg har sykt mye lekser å må sitte med de hele kvelden) og legge seg tidlig. 

Dette året kommer til å bli bra! ♥♥ Cant wait.

 

Har ingen anelse om hva jeg skal gjøre i dag, bortsett fra å finne fram sekken å gjøre den klar til morgendagen. Jeg har glemt hvor jeg har gjort av sekken min, hah! Tror jeg bare skal slappe av i dag. Kanskje ta med meg hunden vår å gå en tur, og trene litt såklart! 

 

Når begynner du på skolen og hva skal du gjøre i dag? 

3 kommentarer |03.jan.2012 kl.14:47 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn

Nyttårsforsetter

Jeg tenkte jeg skulle skrive ned nyttårsforsettene mine, sånn at jeg kan gå tilbake å se på dem, hva jeg har klart å holdt og hva jeg ikke. Så kan jeg ta en oppsumering til neste år. 
Jeg bruker å ha nyttårsforsetter hvert år, men klarer aldri å holde dem, i vært fall ikke alle. Allikevel har jeg dem, hvorfor? Nei, det vet jeg faktisk ikke. haha! 
Men i år blir det andre boller! Er veldig bestemt på å klare det dette året, mer enn andre år. Jeg har troen på meg selv!
 
Jeg har skrevet ned ting jeg føler jeg burde bli flinker til, og ting jeg føler jeg burde gjøre noe med.  

 

♥ Bli flinkere til å gjøre leksene, å gjøre mitt aller beste på skolen det siste halv året!

♥ Begynne å trene, få skikkelig bekinikropp til sommeren og for å holde meg i form da

IKKE kjøpe mye unødvendig shit

♥ Bli flinkere til å se hvis ting må gjøres i huset, så mamma slipper å slite seg ut, mer enn nødvendig

♥ Spise sunnere

♥ Fokusere mer på det jeg har, enn det jeg ikke har

♥ Få mer tro på meg selv- jeg kan hvis jeg vil!

 
 

Har du noen nyttårsforsetter, hvilke? 

Ingen kommentarer |02.jan.2012 kl.20:55 i Hverdag | Permalenke | Tips en venn