charlottebjoorkmo


januar 2012

Dagens antrekk

Nå er jeg endelig ferdig med leksene, huff, for et slit! Har sittet med leksene siden klokken halv fem idag.. Nå er jeg møkk lei, har plagdes og slitt med matten en god stund nå. I morgen skal jeg på ekstraundervisning etter skolen i tre hele timer, snille læreren vår Tommy som hjelper oss som sliter litt ekstra med matten. ♥ Klokken er seks når vi er ferdige der, og da skal jeg være igjen på Holmstad sammen med Marie og resten av gjengen- blir koselig! 

Jeg og Marie skulle jo trene idag, og vi skulle jo kjøpe oss et månedskort på Friskhuset. MEN gjett hva? Siden vi er under atten måtte vi ha foresattes tillatelse, det er andre gangen vi skal å trene, men ikke får gjort det. Neste gang har vi tillatelse og da blir det full fres framover, wiii!

Nå sitter jeg i god stolen å slapper av etter en lang og slitsom dag med mye lekser og slit, og venter på at Hotel Cæsar skal begynne. Så skal jeg vel lage meg noe godt til kvelds, life is good atm. Og særlig den følelsen jeg får når jeg er erdig med leksene. ♥

Dagens antrekk, ganske enkelt og greit

Likte du dagens antrekk?

Skole blogging

God morgen!

Nå sitter jeg på skolen,vi har akurat hatt gym- en skikkelig gymtime altså! Styrketrening og basket, det var godt å begynne med gym igjen gitt! Timen begynner snart- har fått i meg litt mat også. Idag skal jeg å trene etter skolen sammen med Marie, det blir gøyy! Når jeg kommer hjem må jeg vel gjøre litt lekser, lese litt til de 2 prøvene vi har i slutten av uken og gjøre ferdig framlegget jeg har på fredagen- hard work! Jeg skulle egentlig skrive ett innlegg i går kveld, men jeg sovnet av til klokken halv 10 på kvelden, så det ble ikke noe av det. Jeg tar det heller igjen senere idag! :-)

Vi snakkes når jeg kommer hjem, regner med det bli i 4-5 tiden. Byye!Fineste vovven ♥♥

 


Hva skal du gjøre idag?

Lekser og litt sånn

Beklager for dårlig blogging de siste dagene, men har vært opptatt- vært med venner og gjort lekser. But I'm back now! 
Jeg har ikke glemt må-gjøre videoen, det er bare jeg og Marie som er litt treig. Vi har gjort ferdig en del en, har litt igjen vi må gjøre før vi kan redigere den. Beklager for det! Vi skal nok finne på noe spræll i denne uken, og da må vi gjøre den ferig. 

Jeg var ferdig på skolen klokken 13.45 idag som alle andre dager, men satt igjen på flex for å gjøre lekser og få litt hjelp med enkelte ting og tang. Ford de som ikke vet hva flex er så er det noe vi på min skole har to ganger i uken, der vi kan sitte igjen etter skolen å få gjort unna litt lekser og få hjelp for dem som trenger det. Det er en veldig bra ting, jeg fikk gjort ganske mye idag- nå sitter jeg bare å pugger til to prøver vi har i slutten av uken. Satser på en god karakter! ;-)
Kommer med ett er to innlegg litt senere idag, hva vil du at jeg skal blogge om? Noe nytt kanskje?


Holmstad på sitt beste! 

Litt finpuss på matten..


Litt gåtter for å holde motivasjon oppe må til

... Og musikk så klart!

 

Har du noen øsnker om hva jeg skal blogge om?

Føles godt!!

En stund siden jeg ble ferdig med både rommet og badet, og godt var det. Nå er det rent og pent! Jeg og lillesøsteren min gikk en tur ned i fjæra med hunden vår, artig. ♥ Nå har jeg vært i dusjen å fått av meg bål lukten, skal få i meg litt mat før jeg og Karoline drar til Holmstad, vi skal faktisk gå denne gangen også-trimme litt. Har vært fall fått en nok stor dose med frisk luft idag, haha! Vi skal på butikken å handle noe godt til i kveld, namnam! Gleder meg til å være med beste'jenta! Må løpe nå! Blogges senere! ♥

FørEtter Maddrassene ligger på gulvet fordi Marie skal sove hos meg inatt. ♥


Ahh, det føles så godt når rommet er rent, ryddig og pent! 


Fine lillesøsteren min ♥

Fin vær eller hva?Vovven. ♥Noen som er litt leken.. haha 

 

 

Hva syns du om bildene?


Ut på tur aldri sur

Kom akkurat hjem fra skolen.. Eller.. Vi har vært i marka og grillet, gått på skøyter og bare koset oss! Pølse og kakao ♥ Tidlig helg er ikke feil, for en gangs skyld! Nå skal jeg begynne å rydde og vaske rommet&badet, bli fort ferdig med det.- Så slipper jeg å tenke mere på det. Når rommet og badet ser så godt som nytt ut skal jeg ta med meg hundlørven å gå på tur, siden det er så fint vær idag, sol og greier! 

God helg folkens! ♥♥
Søta... ♥

Vi er skikkelig flinke å tenne bål (Y)Ut på tur ALDRI sur! 

Sjøldiggar bilde!Isen vi gikk på skøyter påVi satt å grillet bak hytten, lol?Normale klassen min.. ♥

hahahah, ka skjer liksom... Noen spilte til og med ishockey

... Og stod på snowboard?

Normal sa du...?

Jooonas ♥

 

 

Hva syns du om bildene? 

Har du noen planer for dagen?

Blogger jeg leser

Fikk ikke begynnt på rommet, som planlagt- så jeg tar det i morgen. Jeg vasket og ryddet kjøkkene og ryddet litt ellers i huset, det tok sin tid! 

Tenkte jeg skulle lage et innlegg om de bloggene jeg leser, jeg er fast leser på disse bloggene hver dag. Jeg er innom mange andre blogger også, men disse er fast.

 

♥  www.sophieelise.blogg.no

♥ www.l0ve.blogg.no

♥ www.auroramohn.blogg.no

♥ www.marievollen.blogg.no

♥ www.annais.blogg.no

♥ www.tcmn.blogg.no

♥ www.martheborge.blogg.no

♥ www.karoliinepettersen.blogg.no

 
 True story bro....

 

 

Leser du noen av disse bloggene?

Favoritt parfymen min

Hallo! :-)

Var bare en liten tur på skolen idag, følte meg ikke helt bra. Kjente det når jeg stod opp, men jeg tenkte at jeg skulle prøve å dra på skolen- kanskje jeg ble bedre i løpet av dagen, men det ble jeg ikke. Jeg håper virkelig at jeg kommer meg på skolen i morgen! Ja, vi satser på at jeg kommer meg på skolen i morgen. Er lei av å være syk nå. Men det positive er at jeg føler meg mye bedre enn det jeg gjorde tidligere idag. Nå skal jeg hjelpe mamma litt med å rydde litt i huset, få litt helg i huset. Så må jeg vel ta meg en runde på badet og rommet- det ser ikke ut! 

Favoritt parfymen min

 


Ah, den lukter himmelsk! ♥

Fikk den av beste Marie i julegave! ♥

 

 

Hva er favoritt parfymen din? 

Outfit 25/01

Hallo... :-)

Ikke så lenge siden jeg kom inn døren hos Marie, vi har spist nudler og nå sitter vi i sengen og bare chiller før vi skal gjøre siste rest på må gjørevideoen! Wiii, så den kommer vel ut i løpet av dagen hvis alt går som planlagt- finally. 
Vi skal ikke gjøre noe spessielt idag, annet enn å være med beste folket og chille. ♥ 

 

Dagens outfit


That ass, haha! Neidaa


100 % natural ♥

Finåå. ♥


Fine svanene vi så på tur hjem fra butikkenDagens middag, nam!

 

 

Hva syns du om bildene?

 

Favoritt øredobber: topp 5

Jeg fikk inn en endel forslag til hva jeg skulle blogge om nå i ettermiddag, bla. spørsmålsrunde, nor jeg har tenkt å ha i løpet av uken- når jeg og Marie er ferdig med må gjøre videoen. Så jeg fant på noe annet lurt. Siden jeg var syk idag, tror jeg kanskje at jeg skal ta meg en tur til henne i morgen, hvis hun vil ha besøk av meg da.( Det vil hun garantert!!!)

Jeg bruker ikke øredobber hver dag, da får jeg bare vodt i ørene. Så jeg bruker det for det meste når jeg skal pynte meg. Alle har vel favoritter av forskjellige ting, klær, sko, sminke osv.. Samme med øredobber, jeg har noen jeg liker og noen jeg liker veldig godt. 

Liker du bloggen min?

Lik fanpagen min på facebook her!

Her er vel de jeg liker aller best og bruker mest. Jeg har et annet par også, men de fant jeg ikke, blæh.. 

 

Disse bruker jeg bare når jeg har noe som passer til, og når jeg skal pynte meg

Åh, disse er så fine! Fikk de i julegave hos Karoline ♥Disse kan jeg bruke til alt, de er kanskje ikke så veldig fine- men jeg liker de veldig godt. De er behagelige å ha på og ser bra ut i mine øyneDisse er vel kanskje litt finere, de er også behagelige å ha på! Liker de kjempe godtGlitter-glitter ♥ haha. Bruker de når jeg skal pynte meg litt

Nå skal jeg ut å jogge litt, selv om jeg enda er litt syk. Kanskje jeg blir bedre hvis jeg får litt frisk luft.

Vi snakkes senere! ♥

 

Hva syns du om øredobbene, falt noen i smak? 

Hva vil du at jeg skal blogge om?

Idag har jeg bare ligget i sengen min, er nemlig syk. Feber og litt kvaml, hærlig! or not. Det passer meg absolutt ikke å bli syk nå, det positive er at jeg føler meg bede nå enn det jeg gjorde tidligere i dag. Thumbs up! Så kommer meg nok på skolen i morgen, wii! Så drar jeg vel til Marie, for å bli ferdig med må gjørevideoen. Det er fermdeles lov å komme med ting vi kan gjøre! Skriv inn tipsene deres her!!
Nå skal jeg prøve å bli ferdig med leksene, siden jeg allikevell blir sittende inne idag.
Tenkte jeg skulle komme med ett eller flere spenndende innlegg litt senere idag, hva vil du at jeg skal bogge om?? 

Hva vil DU at jeg skal skrive om senere idag? Og hva syns du om bildet?

Fredagens innkjøp

Beklager for dårlig opptatering både i går og idag, men har vært opptatt hele tiden. Har nesten bodd på Holmstad i helgen og idag, haha. kosi ♥ På søndagen holdt jeg og Marie på med må gjørevideoen, men vi ble ikke helt ferdig. Tror kanskje at vi skal gjøre den ferdig i morgen, forhåpentligvis.

Dere må komme med flere ting vi kan gjøre på videoen! Og hvis vi får nok ting vi kan gjøre på videoen kommer den i løpet av uken, så kom med ting dere vil vi skal gjøre!

 

Her kommer fredagens lille innkjøp

 

Gull negelakk // hm Bukse // Bikbok. salg 149,-Topp // BikBok 

Jeg skal jo så klart ha en tubebh under og en høytlivsbukse. Hadde det bare ikke for håndenNå skal jeg legge meg, natta ♥

 

 

Kom med ting til må gjøre videoen!

Hva syns du om det lille innkjøpet mitt? 

God morgen folkens

God morgen folkens! ♥

Våknet for en times tid siden, ah. Herlig å sove lenge for en gangs skyld + våkne opp med verdens beste venn på siden av seg!  ♥♥
Nå skal vi pelle oss opp av den gode og varme sengen for å spise frokost og ordne oss, så begynner vi med må-gjøre-videoen.

Fine sangen.. ♥

 

Fler ting vi kan gjøre på må-gjøre-videoen? 

Hvordan få en bra blogg?

Jeg og >Marie< begynner å lage må-gjøre-videoen i morgen! Jeg gleder meg, det kommer til å bli artig, vi kommer sikkert til å dø av latter. Helt seriøst. Idag har jeg vært på jobb fra 11-15. Var ganske sliten når jeg kom hjem, fikk stappet i meg en brødskive før jeg skulle i bursdag til søskenbarnet mitt. ♥ Så var det å stoppe på Rema 1000 for å handle litt gotteri til meg og Mariepusi, som vi skulle kose oss med nå i kveld, og det har vi gjort også. ♥ Har desværre ikke fått tatt noen bilder, fordi jeg glemte kameraet mitt hjemme. FML! :(( Nå skal vi chille litt med musikk, pc og latter før vi tar kveld. 

Siden jeg ikke har noen bilder til dere tenkte jeg at jeg kunne komme med noe annet spennende, eller spennende og spennende fru blom... Det er vært fall noe som er viktig for alle blogger for å få lesere og respons. Og dette er det JEG synes er viktig, og det "jeg vil ha" når jeg er inne på blogger. 

 

Bloggnavnet
Ha et bloggnavn som er lett å huske, prøv å ha det ganske kort, kreativt og eneklt. Det trenger ikke nødvendigvis å være kort hvis det er noe som er lett å huske. Sånn som "charlottebjoorkmo.blogg.no" haha, neida. Er mitt navn lett å huske?

Designet 
Det må du jo selvfølgelig bestemme selv. Det tar seg ikke bra ut hvis du har 8 forskjellige farger, det blir bare forvirrende og folk er snar å gå på en annen blogg istede. Bruk 1,2 eller 3 farger som passer sammen som du ikke blir hautullete av å se på. Ha farger som får tensten og bildene til å komme bedre frem. Det vil ta seg veldig bra ut!

Skriv på bokmål
Skriv for guds skyld ikke på dialekt, det tar seg så utrolig mye bedre ut enn når du skriver på bokmål. Da er du sikker på at alle skjønner hva du skriver. Jeg er snar å gå ut av en blogg der de skriver på dialekt. Det er ikke noe særlig. Og hvis du skal skrive på dialekt skal bloggen din være jævlig god. Det er også veldig viktig å ikke blande bokmål og dialekt. F.eks hvis noen blander bokmål og trøndersk- not good! Så folkens, skriv på dialekt hvis du vil at folk skal både lese og forstå bloggen din. 

Ikke bruk smileys
Ikke bruk smileys, det er bare sykt forvirrende. Sånn som: xD :D :* :) Greit, ett og annet går greit MEN ikke midt inni en tekst. Det tar selg virkelig ikke bra ut. 

Bruk bilder
Bruk bilder du har tatt selv, f.eks. ta bilder av dagen din. Folk liker bilder, jeg må si jeg syns det er kjedelig med en blogg som ikke har bilder, bare mye tekst. Bruk store klåre fine bilder. Det liker vært fall jeg når jeg kjiker innom på en blogg! 

Bloggvariasjon 
Ikke bare skriv om hverdagen din, det blir veldig fort kjedelig. Varier! Vær kreativ, se etter insprasjon på andre blogger, søk på google hvis du ikke kommer på noe å blogge om. Det er alltid noe å blogge om, det er bare litt vanskelig å komme på noe i farten, det vet jeg selv. Skriv om: Innkjøp, favoritt klesplagg eller sko, et spennende emne(selvskading, mobbing, graviditet, trening osv....) Som sagt let på andre blogger etter inspirasjon, ikke kopier. 

Kommenter
Ta deg tid til å kommenter på andre blogger, ikke bare konsentrer deg om din egen. Da snakker jeg ikke om" Hei, fin blogg! Besøk min på http//:charlottebjoorkmo.blogg.no" Ta deg god tid til å lese innlegget og kommenter noe du virkelig mener. Og kanskje har du skaffet deg en ny leser! ;)Beste. Uten tvil. ♥

Kos dere videre, det skal vært fall vi! ♥


Hva syns du om "hvordan få en bra blogg"? 

 

 

Jobb og dagens outfit

God morgen dere! :-)

Skal på jobb nå. Så må forte meg å poste dette innlegge!

Rakk ikke å poste et innlegg når jeg kom hjem igår, det ble så sent- gikk rett til sengs. Så jeg poster det nåt jeg kommer hjem fra jobb. 

Dagens outfit

Må stikke nå! Snakkes! ♥

Likte du dagens outfit?

Kom med forslag; Må gjøre video

Kom akurat fra Sortland, er hos Marie atm etter en slitsom shoppingsrunde med sikkert en fem kilos sekk på ryggen- blir fort tungt å gå rundt om kring da! Nå skal vi bare ligge i sengen å slappe heeelt av. Er gåen både i ryggen, nakken og føttene, baah! Så drar vi sikkert ut sammen med beste folkene på Holmstad, ohyeah. ♥
Det ble ikke kjøpt så mye, men litt ble det da. Kommer et innlegg når jeg en gang kommer hjem.  

 

Digg sang! :D

 

Husk å komme med ting vi kan gjøre på må-gjøre-videoen!!

Kos dere videre folkens! ♥

 

Må gjøre video

Good morning! :-)

Sitter på skolen akurat nå, har akurat hatt naturfag. Vi holder på med et prosjekt om rusmidler, det er veldig spennende. Vi skal framføre det forran klassen i begynnelesen av februar. Jeg skal snakke om hasj, ikke fordi jeg interesserer meg for det på den måten. MEN fordi det er såpass mange i nærmiøjøet mitt som bruker rusmidler. Samtidlig er det spennende å lære om det. Men nå skal jeg spise lunsj, hvitost med bringebær. ♥ Jeg drar forresten til Sortland etter skolen med Marie- kommer et innkjøp-innlegg senere ikveld. Vi snakkes! ♥

Garantert verdens beste venn, ingen tvil. ♥♥

 

Jeg og Marie tenkte at vi skulle ha en må-gjøre-video i helgen, så kom med massemasse crazy'e ting vi kan gjøre! 

 

Kom med ting dere vil vi skal gjøre! 

3 favoritt hårprodukter- tips

Nå er middagen strax klar, det blir pannekaker idag- nam! Etter jeg har spist meg god å mett på pannekaker skal jeg gjøre slappe av litt med siste rest av leksene før jeg går ut å jogger- får meg litt frisk luft. Så må jeg jo løpe i dusjen før vi drar til Sortland, som jeg sa i forje innlegg. Blir spennende å høre hva de har å si, kanskje jeg får litt mere kunnskap når dagen er over. 

De fleste er liker vel godt å stelle, pleie&dille med håret sitt- det gjør i vært fall jeg! Jeg er ikke så flink til å sette det opp å ordne på det, men jeg vil at håret mitt skal se bra ut og være sunt. Derfor bruker jeg endel produkter i det, ikke så mye. Men de tingene jeg kan gjøre for å unngå at det blir slitt og tørt! Jeg hater tørt hår! Når jeg bruker dette slipper jeg at håret blir helt øddelagt. 

Dette er klart favoritt hårsprayen min, jeg prøvde den for en stund siden hos Marie. :-) Dette er noe jeg virkelig vil anbefale hvis du ikke vil legge så mye penger i hårspray. Jeg vil heller ha et "friskt" og sunt hår, en å bruke mye penger på ting du kan style håret med. Men det er jo helt opp til hver enkelt, hva de selv liker. Den fås kjøpt på H&M og sikkert andre butikker.


Moroccanoil er virkelig noe av det beste jeg har prøvd å hatt i håret mit! Det lukter godt til og med syns jeg. "Oljen er en krafting antioksidant, UV-beskytter og fornyer cellestrukturen til håret på en naturlig måte" - sto det på en nett side om den. Den er i vært fall sykt bra. Håret mitt er ikke tørt lengre etter jeg begynte å bruke den, jeg bruker bare en eller to "dråper" skulle jeg til å si. Jeg trykker bare ca to ganger på den og påfører det i håret etter jeg har vasket det.Det er evig nok med to "dråper" til mitt hår, det skal ikke være så mye sier frisøren min. Den varer også kjempe lenge. 
 Annbefales!!


Kan brukes i all slags hår!
Varmebeskyttende. Jeg har ikke prøvd mange slike, men jeg likte denne velig godt. Den funker veldig bra og lukter veldig godt! Brukes før du skal f.eks. slette håret, krølle håret eller føne det. Bruk varmebeskyttende, så slipper du at håret ditt blir øddelagt. Det hjelper i vært fall mere enn å la vær å burke det. Fås i alle frisørsalonger, finnes mange forskjellige typer.

♥♥♥

 

 

Hva syns du om tipset?

Skoleblogging

God morgen alle sammen! :-)

Nå sitter jeg på skolen, vi har matfri nå. Denne uken har gått skikkelig fort syns jeg, er jo snart helg! Er jo bare i morgen igjen, wiii.. ♥

Når jeg kommer hjem etter skolen skal jeg bare slappe av litt, gjøre leksene mine så drar jeg til Sortland sammen med mamma, Marie og Karoline på et sånt informasjonsmøte om studiespesialisering, så vi får vite litt mere om det til vi skal søke nå om ikke så mange dager/uker. Gleder meg på en måte, men på en måte ikke. Grugleder meg. Det er skummelt å ikke vite hva du kommer inn på. Det er også veldig kjipt at du ikke får vite svaret før i juni engang. Det suger! 

 
The best ♥

 

åh. Denne sangen er så fin! ♥

 

 

Syns du det er vanskelig å velge linje? 

Outfit 18. Januar

Nå er jeg heldigvis ferdi med alt av lekser og slikt, har til og med vært ute å jogget og gjort noen trenings øvelser, herlig med litt frisk luft. Nå skal jeg spise kveld å chille litt forran TV'n før jeg køyjer- skikkelig kvelds trett! 

Her er i vært fall dagens outfit Fin og sminkefri!

Buksen og skjerfet er ifra Veromoda

Blå topp // Cubus - Skjorte(?) // Nye mode

Vet ikke hvorfor noen av bildene ble så uklår, men det får bare være.

 

Likte dere outfit'en? 

Noe spessielt dere vil at jeg skal blogge om? Kom med tips!!

 

Hvilken kjole er finest?

Kom hjem fra Holmstad halv ni igår, og da spiste jeg, pusset tennene å gikk rett å la meg- var stuptrett! Tror ikke jeg tåler å stå opp så tidlig, hehe.. Derfor blogget jeg ikke igår kveld, hvis noen skulle lure på det. Skoledagen idag gikk utrolig fort, og godt var det! 

Idag tror jeg bare at jeg skal slappe av, og få gjort unna litt lekser så jeg slipper å sitte med dem i helgen. Det har jeg ikke tid til- har jobb på lørdagen og resten av helgen skal jeg slappe av og vær med mine kjære. ♥ 

Jeg tenkte jeg skulle bestille meg en kjole(hvis mamma går med på det da, hehe) Men jeg klarer ikke å bestemme meg for hvordan jeg vil ha. Det værste av alt er at de ikke er så dyre heller, og det liker jeg. 

 Kan dere hjelpe meg, hvilken syntes dere var finest?

Nr. 1

Denne fås kjøp HER!

Nr.2

Fås kjøpt HER!

Nr. 3

Fås kjøpt HER!

Nr. 4

Fås kjøpt HER!

Nr.5

 Fås kjøpt HER!

Nr.6

Fås kjøpt HER!

 

HVILKEN KJOLE SYNTES DU VAR FINEST NR 1,2,3,4,5 ELLER 6??

Et lite mat tips: step by step

Jeg tenkte å komme med et lite enkelt mat tips. De fleste blir vel ganske mat lei, og serlig av den samme kjedelige brødskiven til mamma.. Vel, det blir iværtfall jeg en gang i blant- selv om de er kjempe gode! Det er vel sånn med alt egentlig, spiser du for mye av noe, en sang du hører på om og om igjen- du blir tilslutt drit lei. Rett og slett.

Derfor er det godt med en liten forandring i kostholdet, syns nå jeg iværtfall. Stortset hver dag når jeg kommer hjem fra skolen tar jeg meg en eller flere brødskiver, men nå er jeg litt lei av helt vanlig skive så jeg mekket meg noe annet god, men enkelt! Vi i huset kaller det bare pitabrød, "bunnden" er jo pitabrød, også har vi bare litt fyll på. Du kan vel storsett ha alt mulig på Du kan til og med få kjøpt sunne pitabrød, altså grove. Men vi har ikke prøvd de sunne, men vurderer det.  Det er veldig enekelt og godt!

 

Det enkleste er ofte det beste!

Det aller første du gjør er å sette ovnen på 225 garder ca. Og over og under varme. Det tar sin tid før ovnen blir varm såå

Så hakker du opp det du vil ha på, som sagt du kan bruke stortsett hva som helst. Kommer ann på hva du liker.
Men jeg bruker bare skinke og pepperoni 

Og litt rødløk, det kommer egentlig helt ann på hva vi har i huset. Jeg spiser det meste!

Smører ketchup utover på pitabrødet

Tar "fyllet" oppå pitabrødet, jeg fant ut av at jeg ville ha mais på også

Tar på ost, og litt krydder oppå der igjen

Så er det bare å veeente

Og vips! En selvfølge for meg; Et stort galss melk ♥ 

Dette er bare sånn som jeg gjør det, du kan selvfølgelig gjøre en helt annen vri! Du kan putte på andre ting, kjøtteig f.eks. Eller bare lage deg en bunn selv, du trenger ikke bruke pitabrød. Jeg har faktisk aldri sett på hvor lang tid de bruker å stå inne, men jeg regner 15 min ca. Når den begynner å bli litt sprø oppå, sånn liker jeg det værtfall.

Det var bare for å vise dere en helt enkel ting å gjøre med pitabrød.

 

Hva syntes dere om tipset?

 

God morgen alle sammen

God morgen alle sammen! :-)

Ja, det stemmer.. Jeg er faktisk ellerede våken, hva skjer med verden?? Jeg har vært våken siden klokken 6, og det var egnetlig veldig godt å ha skikkelig godt tid på seg. Null stress, herlig! 
Tenkte jeg skulle ordne meg en skikkelig orntlig og godt forkost nå, viktigeste måltidet på hele dagen. 
Idag blir en helt vanlig dag på skolen, bare at vi har svømming. wii! Not.

Når jeg kommer hjem idag skal jeg gjøre ferdig leksene, spise middag og chille før jeg drar til Holmstad med folket! ♥

Ha en fiiin dag deree! ♥♥


 

Digg sang- helkta!

 

 

 

Hva skal du gjøre idag?

my favorite shoes

Nå er jeg egentlig ferdig med leksene, åhh gud for en hærlig følelse! :-) Har også fått slappet av litt og spist brødskive med egg, kaviar, majones, salt, pepper og et stooort glass melk- namnam! Nå skal jeg slappe av litt forran TV'n og pc'n før jeg tar kveld- om et par timer kanskje. Ah, gleder meg til å legge meg i sengen min nå kjenner jeg! ♥ Den roper på meg, tihi.

Tenkte jeg skulle få litt variasjon i bloggingen å ikke bare blogge om hva jeg gjør om dagene, det blir vel fooort kjedelig- regner jeg med. Så litt variasjon skal dere få! 

 

My favorite shoes

Altså disse skoene er ikke noe jeg bruker så veldig ofte. Bare når jeg skal pynte meg skikkelig, i bursdag og sånt. Bare til finpynt med andre ord. De er veldig behagelig å gå i, men ikke hvis du skal gå mye. Jeg kjøpte de i Polen når vi var på klassetur i August 2011. De var på salg så jeg måtte bare ha dem, hihi (a) Tror de kostet rundt 140 kr, MEGA BILLIG! 

Merkene på leggen er pga. sokkene er litt stramme oppe

Hva syns du om skoene? 

Dagens outfit

Ikke så lenge siden jeg kom inn døren, har vært en ganske lang dag idag- med tanken på at jeg sov helt til i tre tiden på søndagen, hadde jeg litt problemer med å få sove inatt. Så jeg sovnet av litt i de to siste timene i dag på skolen, hah. Vi satt og så film(en veeldig kjedelig en), men jeg tror ikke at noen oppdaget det så det går bra. :) 
Nå skal jeg sette meg ned med leksene, så skal jeg vel spise middag og etter det skal jeg vel fortsette med leksene...

Her er dagens outfit i vært fall: Veldig enkel og grei for en helt vanlig mandag


 Nesten helt sminkefri, hah.


Bukse // BIKBOK - Rosa genser // CUBUS - Svart ting(?) // BIKBOK

 

Hva syns du om outfiten idag?

Good morning!

Jeg som skulle stå tidlig opp å greier... Fint å våknet akurat NÅ! Det var ikke planen min i det hele tatt, ble litt sint når jeg våknet kjente jeg. åhh! Sånn går det når mann er litt for lenge oppe. Jaja, jeg får vel bare pelle meg opp av sengen å begynne å gøre det jeg egentlig skulle ha gjort for leeenge siden.  
Etter jeg har gjort litt lekser, lest til prøven, spist og ordnet meg drar jeg til Holmstad sammen med Karoline, og er sammen med Holmstad'folket. ♥ hihi.Er vel et halvt år siden. Savner håret mitt :(

 

Ha en fortsatt fin dag deree! ♥

 

Hva skal dere gjøre idag da?

God natt

Nå skal jeg legge meg strax, må vel tidlig opp i morgen- så jeg ikke får fucked up døgnrytme igjen. Nå som den nesten akkurat har blitt normal igjen, hehe. Skal gjøre litt lekser og lese til en prøve når jeg står opp i morgen, bah. 
Så drar jeg sikkert oppover til Karoline, kanskje vi drar til Holmstad etter en stund. Blir kos! ♥
I kveld har jeg bare koset meg, spist pizza, potetgull og dipp og drukket brus, nam! ♥Her er jo nesten all pizzaen borte, heheSer kanskje litt ekkelt ut(?) MEN det var mongo godt! ♥


 
Potetgull og dipp!♥ 


mmmm...

Jeg er helt hekta på denne sangen, jeg blir i sikkelig party humør av den! :DD

 

Nå skal jeg legge meg. God natt dereee! ♥

10 gode bloggtips

Jeg er mer enn sikker på at alle dere der ute med blogg, har hatt totalt skrivesperre? Å ikke finne noe som helst å skrive om. Det har iværtfall jeg! Av og til føler ihvertfall jeg at alle ideene mine er oppbrukt. Noen tips går nemlig aldri ut på dato! 
Her er noen av dem.. 


10 gode bloggtips! 
1. Favoritter i klesskapet, favoritter i smykkeskrinet, topp 5 favoritt sko, topp 5 filmer, topp 3 favoritt kjoler. Tar du noen gode bilder her, kan innlegget fort bli veldig bra. 
2. Tips, tips, tips. Folk er glade i tips! Det kan være tips om gode sminkeprodukter, ulike matretter, hårprodukter, reisetips, tips om trening, musikk eller billige nettbutikker. Det finnes alltid noe å tipse om. 
3. Ta noen gode bilder av dagens antrekk. Kanskje du blir noens inspirasjon? 
4. Hold en konkurranse. Premien trenger absolutt ikke være sponset. Har du en kjole du aldri går med? La det bli premien! 
5. Lag et lite salgsinnlegg og bli kvitt en rekke kjoler du aldri bruker. Du tjener penger, har et blogginnlegg i boks og mer plass til overs i klesskapet!
6. Gå på shopping og blogg om innkjøpene. Hehe, alltid en slager hos meg! Du trenger ikke å tømme lommeboken for å få et godt innlegg. Et eller to plagg er mer enn nok om du bare får tatt noen gode bilder av innkjøpene
7. Videoblogg. Du kan videoblogge om nesten hva som helst og det blir stort sett bra. Leserne liker en forandring.
8. Skriv et "10 ting du ikke visste om meg" innlegg og la leserne bli bedre kjent med deg. Det kan fort bli morsomt!
9. Fortell om dagen din. Som regel har man gjort NOE interessant på en dag. Skriv om det og husk å ta med kamera hvor enn du går. 
10. Er alle disse punktene totalt oppbrukt? Har du fremdeles bloggsperre? Kjør i gang en spørsmålsrunde! 

 

Var noen av disse tipsene til hjelp?

Ha en fin kveld!

Halloen! :-)
Kom akkurat hjem fra bestemor, var kjempekoselig å være der! ♥
Det ble ganske tidlig kveld på meg og Marie igår kveld, hun fikk så vondt i magen og vi begge var stup trett- så vi fant ut at vi skulle ta kveld tidlig. Derfor ingen bilder fra dagen, beklager for det!

Nå skal jeg ut å finne på noe med Karoline, før jeg drar hjem å koser meg med pizza, brus og potetgull. ♥ 

 


 Snuppaaa ♥ 

Kos dere i kveld dereee! ♥


NOE DU VIL AT JEG SKAL BLOGGE OM?

Noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om??

Skal sove over hos besteveninnen min, Marie inatt. ♥ Det er så koselig! Vi sitter nå her å koser oss og ler! Vi har akkurat spist vaffler, nam! Det blir nok enda en stund til vi tar kveld, hihihi.. 
Har tatt endel bilder og flere blir det i løpet av kvelden. Men jeg har et lite problem.. Det var mamma som pakken baggen min, fordi jeg allerede var på Holmstad sammen med Rolf, Jonas, Jørgen og Marie. Og hun tok selvfølgelig ikke med kabelen til kameraet- så bildene kommer i morgen når jeg har kommet meg hjem. :)
Det blir vel ikke før litt uttpå ettermiddagen, fordi jeg skal til bestemor- hun har nemlig hatt bursdag, så må jo feire litt, haha. ♥ 

Random bilde, but true

 

Nå skal vi kose oss videre, kan hende det kommer ett innlegg litt senere hvis vi klarer å holde oss nok lenge oppe..  


Kos dere resten av kvelden/natten folkens! ♥♥


Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om, så bare si ifra i kommenterfeltet under! 

Pakken jeg fikk i posten var.....

Heisann! ;-)

Kom hjem fra skolen for ikke så lenge siden, sliten. Har ledd så mye idag at jeg har vodt i magen og kinnene, vi har funnet på så mye artig idag at det er helt utrolig..

Endelig! Endelig er det helg. Ah, herlig! Håper denne helgen ikke går så fort som alle de andre! Jeg har virkelig ventet på at helgen skulle komme hele uken.. haha! 
Tenkte jeg skulle lage litt helg i huset til mamma&pappa kommer fra jobb- da blir de sikkert glad! :-)
Så drar jeg sikkert ut å finner på noe skøy..

Her er det jeg fikk i posten igår- super fornøyd!  
 

Vi snakkes i kveld dereee! ♥ 

 

 

Den fås kjøpt HER!

Krølltang Gorgeous Crul Wand! 599 kr- den er sykt bra! Annbefalles! 

 

Hva syns du om krølltangen? 

Pakke i posten

Heei! :-)

Ikke så lenge siden jeg kom fra skolen, spiste nudler til lunsj, elns. ♥ Bare en helt normal skoledag idag og, bare litt mere fliring enn vanslig. I vært fall fra meg, haha! 
Nå skal jeg gjøre lekser*fliiink*, så skal jeg slappe av litt før jeg drar til Holmstad på klubb, det er egentlig ganske kjedelig å være der, er liskom ikke noe å finne på- men vi finner allikevell alltid på noe. Jeg, Marie, Karoline og Emilie bruker å stå midt på dansegulvet å synge og danse, det er sykt gøy. Vi er i vært fall sosial og i aktivitet. 

Jeg fikk en pakke i posten idag, wohoo! 


 

Hva tror du det er i pakken? 

Skal du gjøre noe spessielt i kveld?

Artig ettermiddag

Kom akkurat inn døra, har vært i slalombakken sammen med Marie&Rolf♥ Det var koselig og veldig artig!
Nå skal jeg kjike litt på tv og spise kvelds før jeg legger meg.. Er mongo trett og sliten..Man skulle ikke tro at man ble sliten av å stå på snowboard, men jeg blir i vært fall det- særlig siden det er første gangen på ett år. Gleder meg allerede til neste gang! 

Får ikke til å laste opp bilde... Noen andre som har samme problemet?

 

 

 

God natt.. ♥

 

Just because i'm a girl

Kom akurat inn døra.. Det har vært en laaang og kjedelig dag på skolen idag, takk gud for at den endelig er over! 
Har ikke noen spesielle planer for dagen, bortsett fra at jeg skal gjøre lekser og dra i slalombakken med Marie  ♥ Blir min første gang i bakken denne sesongen, jeg har ikke turt før.. Fordi det har vært så hardt, og fordi en ulykke som skjedde sist sesong, det var ikke ille. Men det var vondt, fikk heisen i øyet, så fikk ett blått øye. Takket være min bestevenn Marie...♥♥

 

  

 

Just because I'm having a hard time.. But it's gonna be okay.. In the end! Becuaaause I'm a girl

 

Noen som kjenner seg igjen i noen av disse?

dagens innkjøp

Nå har jeg gjort ferdig leksene, det føltes godt! Var en tur på Sortland idag, dro etter middag. Lillesøsterne min skulle få på reguleringen, så jeg dro på shopping mens hun fikk den på. Det var egentlig bare noen småting jeg skulle ha, men endte opp med litt mere, som vanlig! haha(a)

Nå skal jeg bare chille litt forran tv'n før jeg mekker meg kvelds og legger meg.. trett.. 


Truser, 3 for 2 

Lue

Ob, bind, hårskom, qtips, sminkefjerner og tannbørsteGenser

 

 

Hva har du brukt ettermiddagen din på daa? ♥

treningsinspirasjon

Nå som jeg har begynt å trene trenger jeg jo litt treningsinspirasjon. Det trenger vel alle! Alle har forskjellige inspirasjonskilder. Man må vel egentlig har inspirasjon til alt..(?) Jeg må i vært fall ha det til endel ting; lekser, husarbeid.. Alt må gjøres, og det blir mye lettere hvis du får inspirasjon! Så finn deg en inspirasjonskilde.. Min til å gjøre husarbeid og lekser er at det er bedre å gjøre det nå, fort ferdig, slipper å tenke på det mere. Jo forter jeg blir ferdigm jo fortere slipper jeg maset til mamma, haha! Så kan jeg finne på noe annet etter på. 

Jeg syns det er gøy å trene, det er bare at man finner en inspirasjon.. Og at man finner en måte å trene på som er gøy! Jeg får sykt mye energi av å trene, det er som om at jeg blir en helt ny person. Herlig! 
Jeg har jo ikke holdt på så lenge, ikke tatt det helt seriøst. Men når jeg ikke har noe å gjøre så gjør jeg faktisk noen øvelser, noe jeg kommer til å fortsette med. Vi er jo ikke i treningsstudio hver dag, så jeg får gjøre noen øvelser hver dag. Eller gå meg en tur. Jeg gleder meg til jeg begynner å se ressultater!!  

Det er viktig med god og sunn mat


Det blir mye artigere når du har musikk, syns jeg i vært fall

Gleder meg til å få skikkelig bikinikropp! 

 

Det er viktig å ikke begynne for hardt. Jeg skal trene armene å litt. Jeg begynner vel med 1-2 kg. Hvis ikke øddelegger jeg meg


haha, den var litt bra


Sånn vil jeg se ut! Forbildet mitt!

 

 

Var noe av dette til hjelp?

Nytt og bedre liv!

En god stund siden jeg kom inn døra, har vært å trent sammen med Marie. Det var veldig godt, selv om vi ikke var så lenge. Det er jo tross alt første gangen, må jo begynne litt rolig. Vi tar hardere i etter hvert! :-) Har spist middag og slappet litt av, tenkte jeg skulle legge meg nå. Er så trett- fikk ikke sove før i fire tiden i natt. blæh!
Det var tungt å stå opp i morrest, å særlig å sitte på skolen fordi jeg var så trett. Sikker på at jeg kunne ha sovnet på et murgulv der og da!

Før jul hadde vi holdt på å malt noen bilder i kunst og håndtverk, som skulle henges opp. haha! Det var egentlig veldig artig.

Kristoffer tørker støv, og Martin triller! Det var fordi at teipen skulle sitte, og fordi det trengtes!! 


Det var så komisk, ahah!


Marie og Jonas tørker og litt støv, haha ♥

Tullinger! ♥haha! 

 

 

Har dere hatt en fin dag? ♥

Slutten på en fin helg

Kom akkurat inn døren, skal legge meg nå- er sliten og trett! I morgen er det skole, noe jeg ikke ser frem til. Kunne hatt helg noen dager til!! But that's life. Har desværre ingen bilder til dere fra dagen, vi så bare film og koset oss. 
I morgen drar jeg og Marie rett til Sortland for å trene, gleder meg! Og denne gangen skal jeg ikke glemme noe..haha..

Alt i alt har helgen vært super! ♥ Gleder meg allerede til neste- håper dere har kost dere i helgen!

Vi snakkes i morgen når jeg har kommet hjem. 

 

 

 

 

God natt søte ♥

Har dere hatt en fin helg?

God morgen

God morgen godt folk!  :-)

Vi er akkurat våknet, det ble litt sent i går haha! Vi har hatt det skikkelig artig, vi så på videoer av folk som datt og sånt på youtube- det var sykt artig! 

Nå skal vi bare slappe litt av i sengen før vi står opp; spiser og ordner oss. Så skal vi til Holmstad, det er vel sånn ca 4 km dit- spreeek! 
Vi skal være sammen med Rolf, Jonas, Stian og sikkert noen flere(tror jeg) vi må sikkert ringe å vekke dem, blæh. Jeg tar med meg kameraet, så det blir vel litt bilder! 

 

Slenger med et litt gammelt bilde av oss.

Fine deeeg! ♥

 

Hva skal du gjøre idag?

 

barnevakt med beste

Beklager for at jeg ikke har blogget for nå, men jeg forsov meg i morrest- så fikk ikke tid til å blogge. Når jeg kom hjem så la jeg meg å sov, var sykt trett! Så beklager for det! Nå har jeg Marie på besøk, hun skal sove her inatt- vi sitter nemlig barnevakt! ♥♥
Vi spiser gåtter, drikker burn og koser oss, meheh! 
Hva har dere gjort idag da?

Kos dere videre! ♥ 

Koselig å sitte oppe alene med fyr i peisen

Nå sitter jeg helt alene i stuen, pc, potetgull og dipp mens jeg ser på Home and Away, favoritt serien min. Og såklart fyr i peisen, åhh, det er så koselig! Vurdere å legge meg snart sånn at jeg kommer jeg opp i morgen siden jeg skal på jobb i dag(siden klokken er over 12). Jeg skal prøve å stå såpass tidlig opp at jeg kan lage et innlegg før jeg drar på jobb. 

Kos dere videre! Nattaaa ♥ 

 

Fin sang ♥

11 ting du ikke viste om meg + litt til

Akkurat kommet hjem, har vært sammen med Kamilla og Karoline. Det var kjempe koselig! ♥
Jeg tok ikke med meg kameraet fordi vi var ute stortsett hele tiden og det er 17- ute, så jeg tror kameraet mitt hadde slått seg av- det bruker å gjøre det når det er veeeldig kaldt ute. Vi gjore ikke så mye spessielt at det gjorde noe, gikk tur å pratet sjit.

 

Nå skal jeg spise kvelds og kose meg litt med dataen og tv'n før jeg legger meg, jobb i morgen. Så er det heeelg ♥♥ Selv om jeg elsker å sove har jeg problemer med å legge meg om kveldene.

Jeg syns det er godt å sitte oppe om kveldene å bare slappe av med tv, pc, god mat eller godt selskap. Og serlig hvis det er fyr i peisen

♥ Jeg blir lett sjalu

Jeg hater det, altså at jeg blir så fort sjalu! Er jo ikke noe jeg kan for da, er bare sånn det er. Ser jeg gutten jeg holder på med eller har et godt øye til blir jeg grinete og lei meg resten av dagen. Begynner også å spekuler

Jeg bruker alt for mye penger på shopping!

 Med en gang jeg har penger i hånden bruker jeg stortsett alt opp på klær, sminke, mat, gotterier.. osv.

♥ Jeg sier nesten hver eneste dag at jeg ikke har noe å ha på meg

Jeg har egentlig sykt mye klær, eller nå har jeg kastet endel. Men har nok klær, men allikevel har jeg problemer med å finne ut hva jeg skal ha på meg

Jeg er ekstremt ubeslutsom

Jeg har store vanskeligheter med å bestemme meg, uansett hva det gjelder

Jeg er lettfryst!

Jeg fryser ganske mye, har veldig ofte skyll i meg. Og særlig om morgene da er det et rent hælvett å stå opp, samme om kveldene, jeg ligger å fryser i sengen en god stund før jeg blir varm og faktisk får til å sove

Jeg tar meg veldig lett nær av ting, viser det ikke der og da- men tenker mye på det senere

Hvis noen sier noe jeg tar meg nær av later jeg bare som ingenting- smiler og er glad, som vanlig! Men når jeg kommer hjem og er alene tenker jeg på det

♥ Jeg hater å lese bøker

Jeg likte å lese bøker før, men ikke nå lengre. Det er gørr! Jeg foretrekker heller film

Jeg hater å ha mensen

Hate it. Det er noe drit, og særlig når jeg har vondt i magen

♥ Jeg er en skikkelig gutte-jente, selv om det ikke alltid ser sånn ut

Jeg liker å pynte meg når jeg har sjangsen og tid. Det er noe som virkelig er artig! Jeg ser i vært fall orntlig ut når jeg går ut blant folk. Jeg kan også gå i en stor genser og bukse, det gjøre meg ikke noe- det er skikkelig godt! Jeg er ikke redd for å få skitt på hendene, som mange andre jenter. Vi har jo fjøs, så sier vel seg selv?

Jeg er en skikkelig rotekopp

Rooot ♥ ♥ haha.. Jeg har det stortsett alltid rotete på romme mitt, jeg liker det sånn.. 

 

 

Ha en fin kveld da dereee! ♥


06.jan.2012

Hallo! :-) Akkurat kommet hjem fra skolen, har vært en utrolig artig dag idag, haha! Vi har hatt ca to timer med naturfag, som er ett av de artigste fagene vi har på skolen syns nå jeg- så det gjorde meg ingenting. Vi har om helse, narkotika og tobakk(husker ikke helt hva kapittlet het, hah) som er noe jeg virkelig intereserer meg for! 
Ellers var noen fra klassen på butikken å kjøpte lunsj, nudler og skjokkoladeboller ♥ 
Læreren vår hadde vært i Thailand nå i en mnd, å hun hadde kjøpt med noe frukt som hun tenkte vi skulle få smake på, det var egentlig veldig gøy. Frukten var rar, noe jeg aldri hadde sett før og det var ikke mye av det som var godt! Men det er vært fall bra at man tør å smake på ting. :-)
 

Nå skal jeg kose meg med en skolebolle og et glass melk, nam! ♥ ♥

 

Og musikk såklart! Går ikke en dag uten ♥

 

Jeg skal bare slappe av litt, før jeg og Karoline drar til beste Kamilla. Kommer et innlegg senere + bilder. ♥
Tenkte jeg skulle finne på noe annet å blogge om, blir litt mye hverdagsinnlegg nå, litt kjedelig. 

Har du hatt en fin skoledag?

Bilder og litt sånn

Nå er det bare en times tid siden jeg kom hjem. Var først hos Marie, så dro vi ut sammen med Emilie, det var så kaldt ute at vi gikk inn hos henne hehe.. 
Jeg tok med meg kameraet, men etter noen få bilder ble det fritt for strøm_typisk_ så dere får se noen av de bildene jeg fikk tatt før det ble svart på skjermen.  

Btw. Er bare bilder av oss to, tehe

Gla i deej ♥

 

God natt søte ♥

 

Hva har dere brukt ettermiddagen på?

Ut med Marie

Ikke så lenge siden jeg kom hjem, har akkurat spist middag. Det ble ikke noe av treningen, eller vi dro til Sortland og alt sånt. Men jeg klarte jo selvfølgelig å glemme bankortet mitt hjemme, fin dag å glemme det på! Jeg ble ganske sint når jeg oppdaget det, ja. Vi skal heller dra på mandagen, det blir bra og da skal jeg ikke glemme det hehe.. Eller noe annet for den saks skyld. 
Nå skal jeg bare la maten sige litt før jeg hopper i dusjen og drar til Marie og finner på noe skøy med henne! ♥♥ Bilder kommer senere i kveld!
Ellers idag har det vært en lang og trøttende skoledag, den gikk sykt sakte. Men ganske chill.  

Blitt hekta på denne sangen... Den er skikkelig fengende! haha

 

Har du noen planer for ettermiddagen?

Natta

Nå er det kveld her i gården, alle har lagt seg, eller er i vært fall på tur i seng. 
Lenge siden jeg har vært så trett som jeg er nå, tror ikke jeg har fått denne døgnrytme-tingen helt på plass enda. Det tar vel sin tid før jeg kommer i den vanlige rutinen igjen.

I morgen blir en helt vanlig skoledag- går jeg ut ifra. Jeg og Marie drar rett til Sortland etter skolen, for å trene da. Kommer sikkert litt bilder fra dagen når jeg er kommet hjem. Gleder meg virkelig til å komme i gang med treningen, gleder meg til å se fremgang. Jeg har egentlig ingen planer for hva jeg skal gjøre resten av dagen, kanskje dra til Holmstad eller være hjemme å slappe av sånn som idag(?) Det var virkelig godt!
Jeg tenkte jeg skulle få til et lite innlegg i morgen tidlig, hvis jeg rekker det da. Det må ikke bli sånn som idag, at jeg nesten mistet bussen- flott start på året haha! 

Natta dere♥

 

Har du noen planer for morgendagen?

Årets første outfit

Nå har jeg endelig fått til designet, i vært fall litt av det- og det bare takket være min beste venn Marie >http://marievollen.blogg.no/< Hun har også startet en ny blogg, me like!

Idag ble det en ganske enkel outfit, her er årets første antrekk! 


Buksen, genseren og skjerfet er fra Nye Mode Tilbehør: Ring fra Bik Bok 

 

 

Hva syns du om outfiten?

Under oppussing!

Bloggen er under oppussing atm, kommer til å blogge selv om jeg holder på å endrer litt på den. 
Oppussingen kommer sikkert til å ta sin tid, jeg må jo ta headerbilder, og så bloggen akkurat slik som jeg vil- med litt hjelp såklart! 

Hvis du vet noen som kan lage en header for free til meg, så gi gjerne beskjed! :-)
Skriv også gjerne i kommentarfeltet om du har noen tips til forandring eller til hva jeg kan blogge om, tips og slikt blir jeg alltid glad for! :-)

Bestfriends. Always remember that when you fall, I'll pick you up. After I finish laughing ♥

 

 

First day at school

Nå er det bare en times tid siden jeg kom hjem fra skolen, var en veldig chill dag idag. Og det var egentlig veldig greit, vi hadde 0 fag idag og 0 lekser, løøvit! ♥♥ 
Vi gikk tur og så film, chill skoledag eller??  Jepp!

I morrest når jeg våknet var jeg lys våken, det var helt rart- har aldri vært sånn før. Men jeg var ikke like våken senere på dagen, hehe.. Vi så en zmobiefilm, noe jeg slett ikke liker! - Så jeg sovnet. Det var godt med en powernap, nå må jeg bare unngå å sovne nå i ettermiddag. For da får jeg problemer når jeg skal sove i kveld, og det vil vi ikke.
Tenkte jeg skulle ta årets første outfit- bilder idag. Jeg stod opp såpass tidlig idag at jeg trodde jeg skulle få tid til å ta bildene, men jeg brukte ALT for lang tid i dursjen- varm dursj på morgenen ♥♥ Bildene kommer litt senere. 

Nå skal jeg bare slappe av litt før jeg spiser middag, hjemmelagde kjøttboller til middag!  Det er best! ♥

Slenger med noen randomme bilder!

 

haha, den var litt eid

trueeee!

:)hell yeah!

 

Hva skal du gjøre idag?

 

 


 

Innkjøpet fra i går

Nå har jeg akkurat krøpet under dynen, er stup trøtt. Var kjempe godt å ta seg en varm dursj, og bare pleie seg selv litt. Nappet brynene, tok ansiktsmaske, smurte meg inn med krem, fikset litt på neglene mine og tok hårkur som jeg skal ligge med til i morgen. Herlig!
Jeg og Marie var i byen i går og shoppet, og spiste pizza. Skikkelig koselig!
Jeg kjøpte meg i vært fall endel ny sminke, noe jeg trengte. Kjøpet utrolig nok ikke masse unødvendige ting denne dagen!

Pinsett

Lepsyl
concealer

Foundation, denne er helt ny for meg. Men virker veldig bra!

Øyenskygge, den var veldig fin

ØyenskyggeBronzing powderGlam BronzeKost

Nå skal jeg legge meg å sove sånn at jeg kommer meg opp i morgen TIDLIG. 
God natt! ♥♥

Hva syns du om innkjøpet?

Har du prøvd noe av dette?

 

Effektiv ettermiddag

Det ble dårlig med avslappigng i ettermiddag, men det gjør ingenting. Det har vært en skikkelig effektiv dag, i vært fall på slutten av den. Jeg fikk ryddet og vasket på badet "mitt". Det er bare jeg som har tingene mine der. Jeg fikk til og med ryddet på rommet, skiftet på sengen og ryddet i kleskapet mitt. Stolt!
Tok med meg hunden vår å gikk meg en tur ut, deilig med litt frisk luft i nasen!  

 Nå skal jeg se Cæsar før jeg tar meg en varm dusj, hårkur og bare bruker en times tid på meg selv. Det fortjener jeg, hihi. 

Rent og pent!!

Se hvor fint og ryddig jeg har det i skapet mitt!! Lurer på hvor lenge det varer

ahh, gleder meg til å legge meg i kveld ♥Det ble i vært fall bedre enn det var tidliger idag 

 

Hva har du gjort i ettermiddag?

Dagen før dagen

God morgen! 

Jeg har vært våken siden i ti tiden i morreset, kunne egentlig tenkt å bare fortsette å sove. I går kveld la jeg meg skikkelig tidlig i håpet om at jeg skulle få en god natt's søvn, men neida. Jeg våknet i to tiden, å hadde problemer med å sove etter det. Men jeg måtte bare pelle meg opp av sengen i morrest selv om jeg var sick trøtt, for å få døgnryttmen på rett kjør igjen til skolen begynner, som er i morgen. 

Det er herlig å ha fritt! 
Å bare gå hjemme i joggeklær, henge med venner, sove lenge og ikke minst 0 lekser! ♥

MEN NÅ kjenner jeg at det skal bli godt å få det vanlige livet tilbake; Stå opp tidlig, dra på skolen, hjem å gjøre lekser, spise middag, henge med venner(med mindre jeg har sykt mye lekser å må sitte med de hele kvelden) og legge seg tidlig. 

Dette året kommer til å bli bra! ♥♥ Cant wait.

 

Har ingen anelse om hva jeg skal gjøre i dag, bortsett fra å finne fram sekken å gjøre den klar til morgendagen. Jeg har glemt hvor jeg har gjort av sekken min, hah! Tror jeg bare skal slappe av i dag. Kanskje ta med meg hunden vår å gå en tur, og trene litt såklart! 

 

Når begynner du på skolen og hva skal du gjøre i dag? 

Nyttårsforsetter

Jeg tenkte jeg skulle skrive ned nyttårsforsettene mine, sånn at jeg kan gå tilbake å se på dem, hva jeg har klart å holdt og hva jeg ikke. Så kan jeg ta en oppsumering til neste år. 
Jeg bruker å ha nyttårsforsetter hvert år, men klarer aldri å holde dem, i vært fall ikke alle. Allikevel har jeg dem, hvorfor? Nei, det vet jeg faktisk ikke. haha! 
Men i år blir det andre boller! Er veldig bestemt på å klare det dette året, mer enn andre år. Jeg har troen på meg selv!
 
Jeg har skrevet ned ting jeg føler jeg burde bli flinker til, og ting jeg føler jeg burde gjøre noe med.  

 

♥ Bli flinkere til å gjøre leksene, å gjøre mitt aller beste på skolen det siste halv året!

♥ Begynne å trene, få skikkelig bekinikropp til sommeren og for å holde meg i form da

IKKE kjøpe mye unødvendig shit

♥ Bli flinkere til å se hvis ting må gjøres i huset, så mamma slipper å slite seg ut, mer enn nødvendig

♥ Spise sunnere

♥ Fokusere mer på det jeg har, enn det jeg ikke har

♥ Få mer tro på meg selv- jeg kan hvis jeg vil!

 
 

Har du noen nyttårsforsetter, hvilke?