charlottebjoorkmo


februar 2012

anmelde din blogg?

Vil du at jeg skal anmelde din blogg? 

Alt du trenger å gjøre er å lik facebook siden min >her< og skriv i kommentarfeltet at du har gjort det og bloggadressen din. 

Jeg trekker 5 blogger jeg skal anmelde i løpet av uken, både positiv og negativ tilbakemelding. 


Et ansikt uten fregner er som en himmel uten stjerner. ♥

 

hair inspo
♦ Hva syns du?

go'mårn

Tje Austin - away from you ♥

Go'mårn! Våknet stortsett akkurat, skikkelig deilig å sove litt lenge om dagene nå. Sover meg opp til skolen begynner haha. Jeg har ikke lagt særlig store planer for dagen, det eneste jeg vet at jeg skal gjøre er å: Hjelpe mor med noe, trene og blogge - så får vi se hva resten av dagen bringer! :-)

Nå skal jeg pelle meg opp av sengen og mekke meg frokost, supersuper sulten! 
♥ Hva er dine planer for dagen? 

Wants from nelly 

♥ Likte du kjolene?

inspirasjonthe notebook

Halloen! :-)

Kom akurat hjem! har hatt det kjempe koselig hos bestemor! :-) Men det er nå alltids godt å komme hjem når man har vært borte! 

Nå skal jeg ta meg en god og varm dusj før jeg skal spise pannekaker til middag, så drar jeg til Holmstad. 

 

I går kveld så jeg en kjempe romantisk film, the notebook. Den anbefaler jeg virkelig for de som er glade i kissetet kjærlighetsfilmer. Ganske gammeldags film hvor de går i gamele klær. Den var utrolig bra! :-)


 

Har du sett denne filmen?

drar bort i ett par dager

Må kjappe meg å poste dette innlegget, jeg og Sandrine(lillesøsteren min) skal nemlig dra bort ett par dager for å besøke bestemoren vår. Skal ikke dra så veldig langt, en times tid unna her jeg bor. Blir kjempe koselig! :-) 

Hun har vært hos oss nå i helgen, så tar vi bussen sammen med henne tilbake til Bø. 
Vet ikke om jeg får nett der borte, men skal gjøre mitt beste. Hvis jeg ikke har nett, så får dere bildedryss av dagene jeg har vært borte, wihu! 

Kos dere resten av vinterferien, det skal vært fall jeg!! ukens sitater

♦ Smile at the bitches that brings you down, laugh at the haters that are jealous, point a middle finger at the idiots who think they're better

♦ Silence is the way to avoid many problems. Smile is the way to solve many problems.

♦ Maybe I'm scared because you mean more to me then any other person.

♦ Big or small. Lies are lies.

♦ Are you mad at me? -No, sure not.. I'm actually very happy that you broke my heart and hurt me so fucking much. 

♦ I believe in second chances. I just don't think everyone deserves them.

♦ Keep your friends close, but your enimies closer

♦ A relationship without trust is like a phone without service. All you do is play games

♦ Girls are great at faking smiles, guys are great at faking love.

♦ Trying to forget someone you love, is like trying to remember someone you never met.

Hvilken likte du best? 
Vil du at jeg skal fortsette med å ha"ukens sitater"?

Hot or Not?

Har sett mange bruke disse solbrillene i det siste, hva syns du om dem - HOT or NOT? 
Jeg synstes de er litt tøffe, sånn helt egentlig - er bare litt funny form på dem.. De fås kjøpt HER 

 

Likte du brillene?

Inspo: weheartit

 

Likte du bildene?

Brillefin

Hallooo! Kom akkurat hjem fra Emilie, har vært sammen med henne og Marie i dag- kosi! Selv om vi kjedet oss veldig, vi sov til og med, haha! 

Den siste uken har jeg vært ganske fraværende fra bloggen, og på sist torsdag fikk jeg meg lesebriller. pga. plager med vondt i hodet når jeg konsentrerer meg veldig på skolen og når jeg ser på TV eller pc-skjermen, og jeg merker faktisk veldig mye forskjell. Det er virkelig noe av det værste jeg vet, å ha vondt i hodet. Thank God for briller, hehe.. ♥

Når man har musikk på ørene går alt så mye fortere! 

Når jeg kom hjem fikk jeg pizza, namnam! Selv om jeg egentlig var mongo mett fra før av, fikk nemlig mat hos Emilie og de- det var kjempe godt!!


Nå skal jeg kose meg med en bok og facebook.. Og etter hvert dipp og potetgull, når jeg klarer på det.. 


Hva syns du om brillene? 

Prøver noe nytt....

Nå har jeg fått i meg frokosten, egg og bacon nam. Nå skal jeg ut å jogge + styrketrening, herlig!  ♥

Som dere sikkert har sett på bildene så er jeg ganske blek(noe jeg missliker sterkt!!!Og jeg får høre det veldig ofte av venner og bekjente) Det kan faktisk såre....Men jeg kan ikke noe for det, enkelte personer har faktisk vanskeligheter for å bli brun. Og det er ikke det at jeg ikke soler meg på sommeren, for det gjør jeg- jeg får farge og litt bikiniskikke, men ikke orntlig brun. Jeg kommer aldri til å bli sånn skikkelig skikkelig brun, det er noe jeg bare kan drømme om. Jeg har tatt sol noen ganger også, men får bare fregner og bittelitt farge, hihi. Derfor tenkte jeg at jeg skulle prøve betakaroten, håper virkelig at det funker. Jeg skal også prøve å ta litt mere sol en det jeg gjør, selv om det ikke er så bra for huden - ett par ganger i månden skader vel ikke? 

Såå satser jeg på at vi ser litt forandring i løpet av en måndes tid, eller noe. Jeg kommer ikke til å slutte å gå å disse kapslene om de ikke fungerer, er jo A-vitamin i de + at du får ikke så lett soleksem og sånt. Kanskje jeg skal prøve selvbruning? Bare for å se hvordan det blir, jeg vil jo ikke være skikkelig blek på sommeren :(((

"Med Betakaroten får du en dyp og varig brunfarge, samtidig som du beskytter huden mot tidlig aldring og reduserer risikoen for solskader."

Har du prøvd betakaroten, i så fall virket det på deg?

Vet du om noen brae selvbruningsprodukter?

God morgen folkzGod morgen dere! 

Våknet akurat til sool og fint vær! Gjett hvem som skal ha seg en lang joggetur i finvære i dag..? Meg nemlig..Wihu.
Skulle egentlig poste et innlegg igår, men fikk ikke tid så det kommer når jeg har fått komment meg opp av sengen og ordnet meg.Planene mine for dagen er egentlig bare å komme meg opp av sengen, få i meg litt mat og dra ut å jogge og resten av dagen har jeg ingen anelse om hva jeg skal gjøre. Men jeg finner nok på noe, skal ikke stå på det!

 

Hva er planene dine for dagen?

Joggetur i fin været

Hei! 

En stund siden sist nå...... But I'm back now! ;-)
Jeg kom hjem fra skolen for to timer siden ca, har ryddet og vasket både rommet og bade- godt å ha helgevasken gjort! Så tok jeg meg en herlig joggetur i finværet. Nå skal jeg ta meg en dusj før jeg skal lage et innlegg på bloggen om hva som har skjedd i det siste, og slikt. Også er det jo vinterfere, ah hvor godt å slippe å se trynet på alle i klassen på en hel uke! Neida, love you all! ♥ Godt å slippe lekser og skolen en ukes tid, bare slappe av å sove seg opp til vi begynner igjen og være med venner såklart! Skal i slalombakken med Marie nå klokken 18:00, can't wait - fint vær og stå på snowboard er bare helt elsk. ♥ ♥ ♥ Thumb up!

Snøøø og soool. <3

Dukkehytta mi, haha

 

Har du fint vær der du bor ?

Ting som irriterer meg!

♦ Når jeg har hører en digg låt, men ikke finner ut hva den heter. Det irriterer meg helt til jeg finner ut hva den heter.Det suger max!

♦ Når folk sitter å klager over seg selv(noe de kan gjøre noe med, forandre på) Jeg får så lyst å si: Gjør noe med da, og faen ikke sitt her å klag! Det er så sykt irriterende. Sorry, men det er sant. bahh 

♦ Lange negler på gutter, æsjjj! Det MÅ være noe av det ekleste og styggeste jeg ser. Særiøst gutter, klipp neilene deres! 

♦ Folk som har 100 forskjellige farger på klærne, fargekart liksom. 

♦ Når en i klassen er ferdig med en prøve, og bare "det gikk dritdårlig". Så får de en jævla femmer!! Også spør de hva fikk du? Også bare ehh, 3..."Det er drit bra da!".. øh, serr?!

♦ Når jeg skriver en driit lang melding, og får "ok" eller noe, som svar. Da virker det som om at personen ikke gidder å bry seg liksom. Du kan i det minste skrive noe fint?!

♦ Når jeg finner noe skikkelig fint i en butikk, som jeg har ønsket meg driit lenge eller letet etter, og den minste størelsen er XL. ah, shit happens liksom. 

♦ Når jeg er på resturant og er ferdig og spise, også kommer det en servitør og spør om jeg er ferdig å spise når tallerkenen min er tom. Neej, hallo. Jeg hadde egentlig tenkt å skikke den ren?

♦ Når du for en gangs skyld har skal legge deg tidlig, men får farsken ikke sove.

 

Kjenner du deg igjen i noen av disse?

 

en sang som får meg i godt humør

Ukens norske sitater

♣ Sjalusi er all den moro man tror at de har hatt

♣ Ikke la dine ører vitne til noe dine øyne aldri så!

♣ Ikke bland personligheita mi å oppførseln min.. Personligheita e bære mæ, å oppførseln min kjæm heilt ann på dæ!

♣ Den dagen du savner meg, husk at det var du som lot meg gå

♣ Der det er liv er det håp.

♣ Livet er det som skjer mens man planlegger alt annet

♣ En god latter forlenger livet.

♣ Bak skyene er himmelen alltid blå.

♣ Livet handler ikke om å vente på at stormen skal passere,men om å lære å danse i regnet.

♣ Elsk meg når jeg fortjener det minst, for det er da jeg trenger det mest
♣Den eneste virkelige feiltagelsen er hvis man ikke lærer noe av den.
Liker du "ukens sitater"? Vil du at jeg skal fortsette med det?

inspirasjon 

Hva er din inspirasjon?

Annbefalning

Hei! Har vært i bakken en tur i dag sammen med Marie. Kom hjem i 8 tiden, tok meg en dursj når jeg kom hjem, og nå sitter jeg forran TV'n å slapper av, skal snart ta boken min fatt og gå å legge meg. ahh. ♥

Tenkte jeg skulle komme meg en liten annbefalning om en krem jeg syns er super god. Detter er en krem du skal bruke når du har tørr hud, og egentlig generelt. Den funker super bra! Og den passer jo bra nå som det er vinter og litt kaldt ute, kanskje noen av dere blir litt tørre på hendene hvis dere ikke bruker votter/hansker, eller i ansiktet hvis det er masse minus grader ute? Det blir vært fall jeg, og da smørrer jeg denne på, funker fett! Kremmen er ganske fet, så det tar litt tid før den trekker inn i huden. Påfør kremmen før du legger deg kan være lurt, og særlig hvis du skal ha den på hendene så slippe alt du tar i å bli fettete. Den fås kjøpt på alle apotek, vil jeg tro.  

Likte du tipset mitt?

TeenagerpostsSVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 2

Ja, jeg vet... Jeg skulle svare på video, men jeg har prøvd leeenge nå og jeg får ikke til å laste videoen opp, det må være noe galt. Tar det neste gang! Håper det går bra.

 

Hva er  favorittsangen din ?

Har vel ingen favoritt sang, men akurat nå er det: Rasun - Love you the way I do

Hva er favorittfargen din ?

Liker egentlig alle slags farger.. Men er veldig glad i grønn, blå, rosa, lilla og orange 

Hva er ditt beste minne ?

Jeg har utrolig mange gode minner, så mange at jeg ikke husker alle, haha! Men hvis jeg må velge så må det bli: Preioden oktober - desember 2011. miss it.? Og sommeren 2010! 

Hva er ditt verste minne ?

Hmm.. Vet ikke

Hva er snittet ditt på skolen ?

Nesten 4, men holder på å forbedrer det

 Hva skal du bli når du blir stor ?

Vet ikke helt, har egentlig lyst å bli veldig mye. Men akurat nå er min store drøm om å bli spessialsykepleier. Gleder meg så til jeg skal begynne å studere og jobbe.

Hvordan skole skal du søke ?

Jeg har søkt Helse og Sosial på 1. valget :)

Gleder du deg til du går ut av 10.klasse ?

Både ja og nei..
Negative: Jeg kommer til å savne å se den beste klassen hver dag. Og at det er så langt til Nesse.
Positivt: At jeg får treffe nye folk, bli kjente med nye folk, lære nye ting, gå den skolen JEG vil. Alt i alt så gleder jeg meg sykt til å gå ut av 10. klasse. Er litt blandede føleler... 

Hva er favorittbloggen din ?

Har ingen favoritt blogg, haha.. Leser ganske mange blogger.

Hvor mange barn vil du ha ? 

2 eller 3, kanskje :)

Hvem liker du?

Ingen.

Bestevenn?

Marie såklart! Ingen over. Ingen under. Ingen ved siden av! ?

Noe du savner?

Sommeren 2010!

Personer du savner?

Ja... Nevner ikke navn, de vet det veldig godt selv

Coca cola eller pepsi max?

COLA ??

Hvor skal du gå på videregående?

På Nesse

Er det noe spesielt du vil oppnå i livet?

Ja. Få meg en god utdanning, en god jobb, finne meg en perfekt plass å bo(ikke langt unna Sortland), få meg kjæreste, få barn, vær lykkelig og dø.. Sånn i grove trekk!

Holder du på med noen akkurat nå?

Neija

Er det en sang går om og om igjen i hodet ditt?

Ikke akurat nå, men til vanlig- ja! sitter bare å synger, haha

Vær helt ærlig, hva synes du om de tre øverste på topplista på blogg.no ?

Syns de er flinke å blogge. L0ve og Sophieelise blogger kjempe bra, syns jeg. Tcmn har tapt seg veldig. Men det er jo bare min mening da :)

Er livet nå bare ''party hard'' eller er det fokus på skole og utdanning? Eller kanskje begge deler?

Kanskje litt begge deler.. Er veldig mye med venner å sånt.. Men er sånn passe flink på skolen da, ganske flink. 

Badass på skolen? Eller flinkpike?

Flinkpike in my ♥


Kjekkeste fem gutter der du bor/ i nærområdet ditt?

Rolf, Stian, Jonas og meg selv ♥

Hva liker du best, sommer eller vinter?

Umulig å velge! 
Sommer fordi det er vartm, mann kan bade, sole seg, båtur og bare kose seg!
Vinter fordi det er snø, jeg kan stå på snowboard og kjøre snøscooter!

Hvilke blogger leser du?

http://kaaarolinepettersen.blogg.no/

http://marievollen.blogg.no/

http://kineskybertai.blogg.no/ 

http://tcmn.blogg.no/ 

http://sophieelise.blogg.no/ 

http://auroramohn.blogg.no/

http://l0ve.blogg.no/

http://martheborge.blogg.no/

Godteri eller potetgull?

Begge

Hva liker du best med blogging?

Det må nok være all den tilbakemeldingen jeg får, kjempe koselig! Liker blogging generelt

Hvor mye tid i uka bruker du på blogging?

Kommer helt ann på. Lekser kommer forran alt. Men ja, jeg syns jeg bruker ganske mye tid på bloggen i uka!

Holmstad vs Sortland?

Holmstad ♥

Hvilken dag i uka lika du bæst?

Fredag og lørdag såklart!

kordan mobil har du ?

En drit mobil! Ny etter 13. april 

singel vs kjærste?

Kommer ann på.. 

gjør du ofte lekse?

Hver dag, skikkelig skole lys

katt vs hund?

Hund!

Topp tre sminke produkta, hårprodukta og klesplagg?

Ja, kan lage et eget innlegg om det 

Hvilket kamera har du?

Canon ♥

Hvordan type er du som person?

Snill og omsårgsfull person, vil jeg si. Bryr meg om de som er rundt meg, vennene og familien min. Mange syns jeg har en helt syk humor og latter- en god latter forlenger livet, da skal jeg være udødelig! 

Er du glad i å feste?

Nja

Hva du syns om den gale nordlæningen? 

Den e gal :O

Hva du syns om bæstevennina di?

Ho e best ♥

Lika du sjokolade kake?

ja, mmmm

Lika du surre sokka?

Ja, lokta på de kvær dag ♥

Digga du ho annr?

Klart ;p
Lika du majones på pizza? (Æsjj)

Ja ♥♥
Lika du kvit ost?

Ja 

Lika du brun ost?

ja

Lika du jorbær me sjokolade på?

Ja :D

Har du en go sæng? Hvis du har det ska vi bytt? 

haha, nei

Lika du han Justin Beiber? 

Nja.. Har ikke noe imot ha! Han har nån fine sanga, så ja :)

Lika du han Eminem? 

Ja!!

Når fikk du den første kjæresten din?

3. klassen tror jeg

Når fikk du ditt første kyss?

Når jeg var kjempe liten, av søskenbarnet mitt- haha

Liker du noen akkurat nå?

Vet ikke

Liker du Rolf?

Han er skikkelig go ja :D

Har du tenkt å ta traktor lappen?

Kanskje når jeg blit litt større

Siste kjærest?

Jeg gikk i 6?7? Så det tels ikke

Har du kjærest?

Nei, fri og frank

Ca. hvor mange lesere har du?

15 i gjennomsnitt

Hvorfor begynte du å blogge?

Jeg hadde lyst å prøve det for å se om det var noe for meg, og jeg likte det :) 

Kan du lage sminkevideo snart?

Kan jeg sikkert

Trere du mye?

Nja. Har veldig mye å gjøre for tiden, lekser og slikt. Men jeg er ute å jogger 3-4-5 ganger i uken og jeg gjør styrkeøvelser. Blir frisken etter hvert, når jeg har bedre tid!

 

 

Takk for alle spørsmålene! 

Header bilder

Nå har jeg tatt noen bilder jeg vil bruke til headeren, ble sånn passe fornøyd! Kommer sikkert til å ta en del 2 også etter hvert. Problemet er bare at jeg ikke kan lage header, har prøvd mange ganger, men blir aldir fornøyd! 

Vil du lage meg en header?  Hadde virkelig sotte pris på det! :-)

Ble mest fornøyd med bilde, 1, 2 og 3.. Høyden på headeren er ikke så nøye. Vil ha noe enkelt og greit, rett og slett. 

Var bildene brukbare?

Nelly: Bikini wants

Hallo! 
Skulle blogge når jeg kom hjem fra Holmstad, men jeg kom meg ikke inn på blogg.no- det var noe feil. Så på facebook at det var mange som ikke kom inn, så jeg ga opp å prøve. Så jeg tok bare kveld, etter mye om og med. Var ikke noe fin dag igår, sånn helt egentlig! 

Idag hadde jeg tenkt å ta noen header bilder siden det er så fint vær ute, sol og greier. ♥ Så blir forhåpentligvis header'n ferdig til eller etter helgen. wiii!
Idag skal jeg bare sitte inne å gjøre lekser, har ett tonn med lekser. bah! Hva skal dere gjøre i dag?

 

Bikini wants  

Hvilken er din favoritt? 

Hot or Not?

....Farget bukse

Jeg ser at det er blitt veldig populært med stramme bukser i forskjellige farger på endel butikker nå. Jeg har også sett endel folk gå med det, jeg vet at det har vært på moten for kanskje 30 år siden- med knall farger på bukser. Jeg syns gutter kler det, men det er spørs på fargen og om personen er litt feminin på en lit artig måte. Men jeg syns det ser litt rart ut med slike bukser på jenter, noen kler det jo såklart! Og alle skal få lov til å ha sin egen stil, gå med hva de vil- er ikke det jeg sier. Også kommer det jo helt ann på hva man har det til. Vil bare vite deres mening! :-)

Helt personlig kunne jeg ikke ha tenkt meg å gått med en slik bukse? Foretrekker vanlig dungeri jeg.♥ 

 

HOT or NOT?
 

 

Kunne du tenkt deg en slik bukse? 

happy valentine's day

God morgen! 

Sitter på skolen nå å har RLE, skikkelig chill. Vi er begynt på et prosjekt, jeg og Marie jobber sammen og vi har om Pinsevennene, det er ganske spennende. Har naturfagprøve i neste time, så nå i friminutte må jeg pugge litt på prøven. Har prøve onsdag og torsdag også, huff for et ork. Motivasjonen min nå er; at det snart er vinterferie. ♥ Så vi får se hvor mye tid det blir til blogging, men jeg skal gjøre mitt aller beste beste! :-) Tenkte jeg skulle få tatt bilder så jeg kan få fikset meg header, er vel kanskje påtide?? Bloggen er jo snart 2 månder. Nå har det jo endelig blitt snø også, så da er det perfekt å ta bilder- det blir litt lysere og finer ute. Kanskje bildene blir finere også! Satser på det. Kan du eller vet du om noen som kan lage meg en header utti uken?

I dag er det jo valentins dag, og jeg er forever alone...... :'(((( FML! 
Kos dere sammen med venner, familie og/eller kjærestn i dag! ♥ ♥ ♥ 

// google 

 

Senere i dag skal jeg til beste Jonas sammen med Marie og resten av folket, og se film og spise gåtteri(tror jeg) Blir kos! Da slipper jeg vært fall å sitte hjemme alene å syns synd på meg selv. haha! Neida...

 

.........Tenkemodus.......


"Falling in love is like giving someone a gun, letting them point it at your heart and trusting they won't pull the trigger"

 

 

Hva skal du gjøre i dag, altså på valentinsdagen?

Litt problemer

Hei!
Er ferdig med del 1 på spørsmålsrunden, men jeg får ikke til å laste den opp så jeg må nok få litt hjelp av noen som kan det. Den kommer så fort jeg får til å laste den opp! Be patient!
 

Favoritt sangen min atm. ♥

 

 

Nå skal jeg lese litt til naturfagprøven jeg har i morgen før jeg tar kveld! 

Before i die

Ukens engelske sitater

♦ No matter who broke your heart, or how long it takes to heal, you?ll never get through it without your friends.

♦ Nothing hurts more than realizing he meant everything to you, but you meant nothing to him.

♦ A break up is like a broken mirror. It is better to leave it broken than hurt yourself to fix it.

♦ I crossed all the lines and I broke all the rules, But baby I broke them all for you.

♦  A boy will tell you he loves you, A man will show you.

♦ If someone says ''I love you'' and you don't feel the same way, just say ''I love youtube'' really fast.

♦ Life is too short to wake up with regrets, so love the people who treat you right and forget the ones who don't.

♦ I might be weak and easy to be with,but once I got hurt and grew tired..it will never be easy to win me back...

♦ You say you can't stand to see me hurt, so do you close your eyes when you hurt me?

♦ I'm trying really hard not to cry over you because every tear is just one more reminder that I don't know how to let you go.

 

Hvilken er ble din favoritt?

Beste og meei

Hallo! Har vært hos bestemor i Bø i hele dag, kjempekoselig! ♥ Kom akurat hjem da, og nå skal jeg bort til mor en tur for å feire far sin bursdag så er det rett til Holmstad med beste Marie og resten av folket. ♥ Skal forresten videoblogge spørsmålsrunden imorgen eller ikveld, gled dere! 

Vi blogges senere! Noe spessielt du vil at jeg skal blogge om?

 

Hva gjør du i dag?

Nelly wants; shoes


 

 
Nr. 1 finner du her

Nr. 2 finner du her

Nr. 3 finner du her

 

 

Hvilken er din favoritt?

innkjøpet

Litt sen å poste innlegget om innkjøpet mitt, jeg vet.. Jeg har egentlig vært veldig effektiv i dag: Når jeg kom hjem fra Sortland satt jeg med lekser i 2 timer, 2 timer ffs! Hva skjer med meg, jeg sitter med lekser i 2 timer på en fredag?!
Etter det har jeg bare sløvet og koset meg med familien min med TV'n, så lenge det fungerte da, er nemlig skikkelig ruskevær her, så TV'n blir fucked- det bare skurrer osv. Jeg liker ikke at det er storm... Også har jeg hatt meg en powernap ♥ 

Var egentlig ganske lenge i byen, vi shoppet litt, spiste pizza og bare koset oss :-) 

 

Her er det jeg kjøpte i dag

Topp(?) fra Vero Moda

Love it♥Blonder (y)

En helt svart høytlivsshorts...

....Med glidelås bake by Vero Moda

Øredobber by Glitter

Øredobber by GlitterLikte du innkjøpet?

Bye'n; grønt er skjønt

God morgen! :-)
Nå stikker jeg til byen med mamma og søskene mine siden vi har fri fra skolen i dag, shopping in my heart! ♥ 


Vi blogges senere! 


Green ♥

 

♠ Hva gjør du idag?

topp 10; Sminkevesken

♥ Hola!  Nå har jeg tatt helg, herlig! Kjenner jeg kunne ha trengt meg en pause fra alt som heter leker og skole, men det blir det dårlig med, må nemlig jobbe med litt lekser i helgen også- it sucks! Satser på at jeg blir ferdig med leksene imorgen, så har jeg fritt resten av helgen, wiii! 
Denne uken har egentlig gått veldig fort, synes jeg da. Ukene suser avgårde, plutselig er det sommer og jeg skal begynne på vidregående... 

Forresten.. Jeg skal begynne å svare på spørsmålene til spørsmålsrunden allerede i morgen. Det tar sikkert litt tid, men den er ute iløpet av helgen! 

Tenkte jeg skulle lage et innlegg om sminken min, derfor topp 10. Disse bildene som ligger under er det jeg liker best av sminken min i sminkevesken min, dette er ikke noe jeg bruker hver dag. Bare når jeg skal pynte meg litt ekstra! ;-)
Det er i værtfall det jeg liker best av all sminken jeg har.. Har ikke tatt med koster, svamper og børster osv.. Kan ta det i et annet innlegg om noen vil det..? Værtfall; enjoy!  

foundation - true match 
Beste jeg har prøvd, annbefales på det sterkeste!Blusher fra H&MConcealer fra l'oreal
Det er bare en test jeg fikk posten, skal kjøpe en større. Funker kjempe bra!

Favoritt lipgloss fra Loreal
Den er ikke skikkelig klissete, sånn som mange andre 

id, BareMinerals -  eyeshadow

Digger den!

Isadora - eyeshadow

Volum million lashes mascara, extra black
My favorite

Bronzing powder fra H&M
Lipsyl fra the body shop

Elf foundation  

♦  Liker du noen av disse produktene?


confusedDagen idag i bilder

Var en artig dag på Holmstad, utrolig nok, Jonas, Stian og Rolf skrudde på mopedene sine hele tiden. Mens jeg og Marie sang og lagde vårt eget liv, jeg fikk faktsik lov til å hjelpe Stian litt med mopeden. Nå tar jeg kveld! Endelig fikk du ønske ditt Stian; Å komme på bloggen, woho

Meg i aksjon xDLoveu ♥ (Vet ikke helt hva jeg styrer med i bakgrunnen xD)

Holmstad next

Heii! ♥ Nå har jeg gjort litt lekser, og laget middag så snart er den på bordet! Idag er det lasagne som står på menyen, namii.
Skal til Holmstad å være med Marie, og sikkert noen flere etter middag, denne gangen skal jeg ta med meg kameraet så det kommer noen bilder i kveld eller i morgen. Kos dere resten av ettermiddagen! ♣Krig, fred og blablabla.. Lekser må til..

Vi har fri på fredagen, wiiii! ♥♥♥ 
Og ja, jeg krysser ut dagene på ukeplanen, bare for å kunne telle hvor mange dager det er igjen til helgen... 


 

Savner du noe på bloggen?


Koselig

Er snart på tur i seng, er veldig trett. Jeg har vært på Holmstad sammen med Karoline, Hedda, Marie, Emilie, Stian og Rolf idag, kjempe koselig! ♥♥ Marie og Hedda for ganske tidlig. Jeg og Karoline hjalp til å skru på mopedene, litt da, hehe. Men vi fikk ikke lov til å røre så mye, fordi de er bare redd for at vi skal ødelegge noe- for noe tull! Vi kan det meste (y)

Jeg har gjort litt lekser idag, og gjort noen treningsøvelser- har ikke kommet meg på frisken enda. Har ganske mye å gjøre hjemme, både husarbeid og lekser. Skal få det til snart. I mellom tiden trener jeg litt hjemme, for å få 6- pak... Neida! Bare litt mere magemuskeler, og sommer kropp- wiii! Så gjelder det bare å bli litt brunere, meheh... 

 

Not this time!  

 

Liker du bloggen min? >Trykk her< for å like bloggen min på facebook

 

 

God natt ♥♥

Be yourself, because an orginal is worth more than a copy

  

Hva syns du om kjolen? 

Topp 10 musikk

 

 

 

Falt noen i smak, hvilken? :-)

et bilde sier mer enn 1000 ordukens sitater

♠ I wish I had the power to ignore you, like you ignore me

♠ You're sorry? Well I'm sorry too. Sorry that you just lost the one person that could love you the way you deserved to be loved

♠ Behind every beutiful girl there's a guy who did her wrong and made her stronger

♠ Sometimes you gotta to let things go, for better things to arrive 

♠ Okay cool, be an asshole, but remember tho can play at that game

♠ Love pictures. Because the best thing about them it that they never change, even when the people in it do.

♠ Don't ask 2021 to be good to you, make it happen yourself.

♠ I knew what I had before it was gone, I just never thought I'd lose it.

♠ Nobody said it was easy, no one ever said it would be this hard.

♠ I've been spending most of my days to believe in liars.

 

 Hvilket sitat likte du best?

Outfit 0402

God morgen! 

Stod opp i 11-12 tiden, det var godt. Men lå i sengen en god stund- det er jo noe av det beste med helgen, ikke sant? Bare fordi jeg ikke kan gjøre det i ukedagene, det har jeg ikke tid til + at da sovner jeg bare igjen. Nå har jeg enedelig knotet meg opp av den gode og varme sengen min og fått dursjet og ordnet meg. Nå drar jeg til Holmstad. 

Ikke glem av spørsmålsrunden! Dere finner den >HER< Sett i gang å spørre folkens, GO go GO!

 

Hva syns du om dagens outfit?

Dagens anbefaling

Jaja, da var det helg igjen. ♥♥♥Denne uken har gått så sykt fort, og det liker jeg. Men minuset er at helgen kommer til å gå sykt fort den også, og det liker jeg ikke! I dag blir en skikkelig sløve dag. Skal se på Grey's og ha meg en powernap, ah. Livet er herlig akurat nå! Ikke glem å stille spørsmål på spørsmålsrunden, du kommer rett til innlegget ved å trykke >her<

Tenkte jeg skulle komme med en anbefaling av en foundation som jeg liker veldig godt. True Match heter den. Jeg har ikke prøvd så mange foundationer, fordi jeg er ingen sminkeekspert. Og fordi det var en periode der jeg ikke brukte sminke og 0 foundation, bruker ikke sminke hver dag. Mest bare når jeg gidder eller hvis jeg skal noe spessielt- da er det greit å pynte seg litt. Den er garantert den beste jeg har prøvd. Anbefales å prøve!

 

Har du prøvd denne, så fall hva syns du?
 

inspo

Spørsmålsrunde- spør spør spør!

Tenkte at jeg skulle ha en spørsmålsrunde, siden det er en liiiiten(stor) forsinkelse i mågjøre videoen.. Vi er bare litt treige å få gjort del 2, beklager for det! Igjen. Den kommer etter hvert... Når vi får til å filme alt, og redigere den.. 

Spør om stortsett alt mellom himmel og jord, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan. Jeg svarer på video, så fort jeg har fått nok spørsmål! :-)Bildet er tatt på konfirmasjons dagen min

 

Er det noe du lurer på? Spør ivei!

 

"Kreativ overskrift"

Hey♥

Nå er jeg god og mett, har nemlig spist smørgrøt- det var skikkelig godt! Nå skal jeg begynne med leksene og øve til framlegget jeg har i morgen om hasj. Spennende! Skal bli godt når jeg blir ferdig med leksene idag, fordi da har jeg ikke noen flere lekser før mandagen igjen, wiii!  


Nam nam!


Tenkte jeg skulle komme med noe spennende litt senere idag, siden jeg har blogget så lite og litt kjedelig i det siste.. 

 

Hva er dine planer for dagen?

 

LIK BLOGGEN MIN PÅ FACEBOOK

Random bilde, but true

 


Lik bloggen min på facebook? Det hadde jeg sotte pris på! :-)


Trykk her for å like bloggen min på facebook! 

Innkjøp

Har vært en lang dag idag, sånn egentlig. Har vært på "skolen" 3timer ekstra idag, har vært på matte-ekstrahjelp-ting. haha! Så dro jeg til Rolf sammen med Emilie, Marie og Stian- koselig! Kom akurat hjem. Skal se litt på Grey's Anatomy før jeg legger meg, er super trett! Vi har nemlig samfunnsfag og matteprøve imorgen, så må være opplagt. Øve litt til før jeg tar kveld da! 
Siden vi ikke fikk trenet på tirsdagen, shoppet jeg litt istedet. hihi

Innkjøpet

 Unngå å se på det skitne speilet, huff. Jeg må vist vaske det!Bar rygg ♥Topp // BikBok 149,-


Skal ha en svart singlett under, men hadde ingen forhånden så det ble sånnGrønt er skjøntGenser // BikBok 249,- ? haha, søta!

 

Likte du innkjøpet?