charlottebjoorkmo


Skole

Skole blogging

God morgen!

Nå sitter jeg på skolen,vi har akurat hatt gym- en skikkelig gymtime altså! Styrketrening og basket, det var godt å begynne med gym igjen gitt! Timen begynner snart- har fått i meg litt mat også. Idag skal jeg å trene etter skolen sammen med Marie, det blir gøyy! Når jeg kommer hjem må jeg vel gjøre litt lekser, lese litt til de 2 prøvene vi har i slutten av uken og gjøre ferdig framlegget jeg har på fredagen- hard work! Jeg skulle egentlig skrive ett innlegg i går kveld, men jeg sovnet av til klokken halv 10 på kvelden, så det ble ikke noe av det. Jeg tar det heller igjen senere idag! :-)

Vi snakkes når jeg kommer hjem, regner med det bli i 4-5 tiden. Byye!Fineste vovven ♥♥

 


Hva skal du gjøre idag?

Ingen kommentarer |31.jan.2012 kl.11:28 i Skole | Permalenke | Tips en venn

Ut på tur aldri sur

Kom akkurat hjem fra skolen.. Eller.. Vi har vært i marka og grillet, gått på skøyter og bare koset oss! Pølse og kakao ♥ Tidlig helg er ikke feil, for en gangs skyld! Nå skal jeg begynne å rydde og vaske rommet&badet, bli fort ferdig med det.- Så slipper jeg å tenke mere på det. Når rommet og badet ser så godt som nytt ut skal jeg ta med meg hundlørven å gå på tur, siden det er så fint vær idag, sol og greier! 

God helg folkens! ♥♥
Søta... ♥

Vi er skikkelig flinke å tenne bål (Y)Ut på tur ALDRI sur! 

Sjøldiggar bilde!Isen vi gikk på skøyter påVi satt å grillet bak hytten, lol?Normale klassen min.. ♥

hahahah, ka skjer liksom... Noen spilte til og med ishockey

... Og stod på snowboard?

Normal sa du...?

Jooonas ♥

 

 

Hva syns du om bildene? 

Har du noen planer for dagen?

Én kommentar |27.jan.2012 kl.13:05 i Skole | Permalenke | Tips en venn

Skoleblogging

God morgen alle sammen! :-)

Nå sitter jeg på skolen, vi har matfri nå. Denne uken har gått skikkelig fort syns jeg, er jo snart helg! Er jo bare i morgen igjen, wiii.. ♥

Når jeg kommer hjem etter skolen skal jeg bare slappe av litt, gjøre leksene mine så drar jeg til Sortland sammen med mamma, Marie og Karoline på et sånt informasjonsmøte om studiespesialisering, så vi får vite litt mere om det til vi skal søke nå om ikke så mange dager/uker. Gleder meg på en måte, men på en måte ikke. Grugleder meg. Det er skummelt å ikke vite hva du kommer inn på. Det er også veldig kjipt at du ikke får vite svaret før i juni engang. Det suger! 

 
The best ♥

 

åh. Denne sangen er så fin! ♥

 

 

Syns du det er vanskelig å velge linje? 

6 kommentarer |19.jan.2012 kl.09:23 i Skole | Permalenke | Tips en venn

Nytt og bedre liv!

En god stund siden jeg kom inn døra, har vært å trent sammen med Marie. Det var veldig godt, selv om vi ikke var så lenge. Det er jo tross alt første gangen, må jo begynne litt rolig. Vi tar hardere i etter hvert! :-) Har spist middag og slappet litt av, tenkte jeg skulle legge meg nå. Er så trett- fikk ikke sove før i fire tiden i natt. blæh!
Det var tungt å stå opp i morrest, å særlig å sitte på skolen fordi jeg var så trett. Sikker på at jeg kunne ha sovnet på et murgulv der og da!

Før jul hadde vi holdt på å malt noen bilder i kunst og håndtverk, som skulle henges opp. haha! Det var egentlig veldig artig.

Kristoffer tørker støv, og Martin triller! Det var fordi at teipen skulle sitte, og fordi det trengtes!! 


Det var så komisk, ahah!


Marie og Jonas tørker og litt støv, haha ♥

Tullinger! ♥haha! 

 

 

Har dere hatt en fin dag? ♥

2 kommentarer |09.jan.2012 kl.17:58 i Skole | Permalenke | Tips en venn