charlottebjoorkmo


Sminke & Skjønnhet

Prøver noe nytt....

Nå har jeg fått i meg frokosten, egg og bacon nam. Nå skal jeg ut å jogge + styrketrening, herlig!  ♥

Som dere sikkert har sett på bildene så er jeg ganske blek(noe jeg missliker sterkt!!!Og jeg får høre det veldig ofte av venner og bekjente) Det kan faktisk såre....Men jeg kan ikke noe for det, enkelte personer har faktisk vanskeligheter for å bli brun. Og det er ikke det at jeg ikke soler meg på sommeren, for det gjør jeg- jeg får farge og litt bikiniskikke, men ikke orntlig brun. Jeg kommer aldri til å bli sånn skikkelig skikkelig brun, det er noe jeg bare kan drømme om. Jeg har tatt sol noen ganger også, men får bare fregner og bittelitt farge, hihi. Derfor tenkte jeg at jeg skulle prøve betakaroten, håper virkelig at det funker. Jeg skal også prøve å ta litt mere sol en det jeg gjør, selv om det ikke er så bra for huden - ett par ganger i månden skader vel ikke? 

Såå satser jeg på at vi ser litt forandring i løpet av en måndes tid, eller noe. Jeg kommer ikke til å slutte å gå å disse kapslene om de ikke fungerer, er jo A-vitamin i de + at du får ikke så lett soleksem og sånt. Kanskje jeg skal prøve selvbruning? Bare for å se hvordan det blir, jeg vil jo ikke være skikkelig blek på sommeren :(((

"Med Betakaroten får du en dyp og varig brunfarge, samtidig som du beskytter huden mot tidlig aldring og reduserer risikoen for solskader."

Har du prøvd betakaroten, i så fall virket det på deg?

Vet du om noen brae selvbruningsprodukter?

topp 10; Sminkevesken

♥ Hola!  Nå har jeg tatt helg, herlig! Kjenner jeg kunne ha trengt meg en pause fra alt som heter leker og skole, men det blir det dårlig med, må nemlig jobbe med litt lekser i helgen også- it sucks! Satser på at jeg blir ferdig med leksene imorgen, så har jeg fritt resten av helgen, wiii! 
Denne uken har egentlig gått veldig fort, synes jeg da. Ukene suser avgårde, plutselig er det sommer og jeg skal begynne på vidregående... 

Forresten.. Jeg skal begynne å svare på spørsmålene til spørsmålsrunden allerede i morgen. Det tar sikkert litt tid, men den er ute iløpet av helgen! 

Tenkte jeg skulle lage et innlegg om sminken min, derfor topp 10. Disse bildene som ligger under er det jeg liker best av sminken min i sminkevesken min, dette er ikke noe jeg bruker hver dag. Bare når jeg skal pynte meg litt ekstra! ;-)
Det er i værtfall det jeg liker best av all sminken jeg har.. Har ikke tatt med koster, svamper og børster osv.. Kan ta det i et annet innlegg om noen vil det..? Værtfall; enjoy!  

foundation - true match 
Beste jeg har prøvd, annbefales på det sterkeste!Blusher fra H&MConcealer fra l'oreal
Det er bare en test jeg fikk posten, skal kjøpe en større. Funker kjempe bra!

Favoritt lipgloss fra Loreal
Den er ikke skikkelig klissete, sånn som mange andre 

id, BareMinerals -  eyeshadow

Digger den!

Isadora - eyeshadow

Volum million lashes mascara, extra black
My favorite

Bronzing powder fra H&M
Lipsyl fra the body shop

Elf foundation  

♦  Liker du noen av disse produktene?


Favoritt øredobber: topp 5

Jeg fikk inn en endel forslag til hva jeg skulle blogge om nå i ettermiddag, bla. spørsmålsrunde, nor jeg har tenkt å ha i løpet av uken- når jeg og Marie er ferdig med må gjøre videoen. Så jeg fant på noe annet lurt. Siden jeg var syk idag, tror jeg kanskje at jeg skal ta meg en tur til henne i morgen, hvis hun vil ha besøk av meg da.( Det vil hun garantert!!!)

Jeg bruker ikke øredobber hver dag, da får jeg bare vodt i ørene. Så jeg bruker det for det meste når jeg skal pynte meg. Alle har vel favoritter av forskjellige ting, klær, sko, sminke osv.. Samme med øredobber, jeg har noen jeg liker og noen jeg liker veldig godt. 

Liker du bloggen min?

Lik fanpagen min på facebook her!

Her er vel de jeg liker aller best og bruker mest. Jeg har et annet par også, men de fant jeg ikke, blæh.. 

 

Disse bruker jeg bare når jeg har noe som passer til, og når jeg skal pynte meg

Åh, disse er så fine! Fikk de i julegave hos Karoline ♥Disse kan jeg bruke til alt, de er kanskje ikke så veldig fine- men jeg liker de veldig godt. De er behagelige å ha på og ser bra ut i mine øyneDisse er vel kanskje litt finere, de er også behagelige å ha på! Liker de kjempe godtGlitter-glitter ♥ haha. Bruker de når jeg skal pynte meg litt

Nå skal jeg ut å jogge litt, selv om jeg enda er litt syk. Kanskje jeg blir bedre hvis jeg får litt frisk luft.

Vi snakkes senere! ♥

 

Hva syns du om øredobbene, falt noen i smak?