charlottebjoorkmo


Tips

Annbefalning

Hei! Har vært i bakken en tur i dag sammen med Marie. Kom hjem i 8 tiden, tok meg en dursj når jeg kom hjem, og nå sitter jeg forran TV'n å slapper av, skal snart ta boken min fatt og gå å legge meg. ahh. ♥

Tenkte jeg skulle komme meg en liten annbefalning om en krem jeg syns er super god. Detter er en krem du skal bruke når du har tørr hud, og egentlig generelt. Den funker super bra! Og den passer jo bra nå som det er vinter og litt kaldt ute, kanskje noen av dere blir litt tørre på hendene hvis dere ikke bruker votter/hansker, eller i ansiktet hvis det er masse minus grader ute? Det blir vært fall jeg, og da smørrer jeg denne på, funker fett! Kremmen er ganske fet, så det tar litt tid før den trekker inn i huden. Påfør kremmen før du legger deg kan være lurt, og særlig hvis du skal ha den på hendene så slippe alt du tar i å bli fettete. Den fås kjøpt på alle apotek, vil jeg tro.  

Likte du tipset mitt?

Én kommentar |16.feb.2012 kl.21:39 i Tips | Permalenke | Tips en venn

Dagens anbefaling

Jaja, da var det helg igjen. ♥♥♥Denne uken har gått så sykt fort, og det liker jeg. Men minuset er at helgen kommer til å gå sykt fort den også, og det liker jeg ikke! I dag blir en skikkelig sløve dag. Skal se på Grey's og ha meg en powernap, ah. Livet er herlig akurat nå! Ikke glem å stille spørsmål på spørsmålsrunden, du kommer rett til innlegget ved å trykke >her<

Tenkte jeg skulle komme med en anbefaling av en foundation som jeg liker veldig godt. True Match heter den. Jeg har ikke prøvd så mange foundationer, fordi jeg er ingen sminkeekspert. Og fordi det var en periode der jeg ikke brukte sminke og 0 foundation, bruker ikke sminke hver dag. Mest bare når jeg gidder eller hvis jeg skal noe spessielt- da er det greit å pynte seg litt. Den er garantert den beste jeg har prøvd. Anbefales å prøve!

 

Har du prøvd denne, så fall hva syns du?
 

3 kommentarer |03.feb.2012 kl.16:45 i Tips | Permalenke | Tips en venn

Hvordan få en bra blogg?

Jeg og >Marie< begynner å lage må-gjøre-videoen i morgen! Jeg gleder meg, det kommer til å bli artig, vi kommer sikkert til å dø av latter. Helt seriøst. Idag har jeg vært på jobb fra 11-15. Var ganske sliten når jeg kom hjem, fikk stappet i meg en brødskive før jeg skulle i bursdag til søskenbarnet mitt. ♥ Så var det å stoppe på Rema 1000 for å handle litt gotteri til meg og Mariepusi, som vi skulle kose oss med nå i kveld, og det har vi gjort også. ♥ Har desværre ikke fått tatt noen bilder, fordi jeg glemte kameraet mitt hjemme. FML! :(( Nå skal vi chille litt med musikk, pc og latter før vi tar kveld. 

Siden jeg ikke har noen bilder til dere tenkte jeg at jeg kunne komme med noe annet spennende, eller spennende og spennende fru blom... Det er vært fall noe som er viktig for alle blogger for å få lesere og respons. Og dette er det JEG synes er viktig, og det "jeg vil ha" når jeg er inne på blogger. 

 

Bloggnavnet
Ha et bloggnavn som er lett å huske, prøv å ha det ganske kort, kreativt og eneklt. Det trenger ikke nødvendigvis å være kort hvis det er noe som er lett å huske. Sånn som "charlottebjoorkmo.blogg.no" haha, neida. Er mitt navn lett å huske?

Designet 
Det må du jo selvfølgelig bestemme selv. Det tar seg ikke bra ut hvis du har 8 forskjellige farger, det blir bare forvirrende og folk er snar å gå på en annen blogg istede. Bruk 1,2 eller 3 farger som passer sammen som du ikke blir hautullete av å se på. Ha farger som får tensten og bildene til å komme bedre frem. Det vil ta seg veldig bra ut!

Skriv på bokmål
Skriv for guds skyld ikke på dialekt, det tar seg så utrolig mye bedre ut enn når du skriver på bokmål. Da er du sikker på at alle skjønner hva du skriver. Jeg er snar å gå ut av en blogg der de skriver på dialekt. Det er ikke noe særlig. Og hvis du skal skrive på dialekt skal bloggen din være jævlig god. Det er også veldig viktig å ikke blande bokmål og dialekt. F.eks hvis noen blander bokmål og trøndersk- not good! Så folkens, skriv på dialekt hvis du vil at folk skal både lese og forstå bloggen din. 

Ikke bruk smileys
Ikke bruk smileys, det er bare sykt forvirrende. Sånn som: xD :D :* :) Greit, ett og annet går greit MEN ikke midt inni en tekst. Det tar selg virkelig ikke bra ut. 

Bruk bilder
Bruk bilder du har tatt selv, f.eks. ta bilder av dagen din. Folk liker bilder, jeg må si jeg syns det er kjedelig med en blogg som ikke har bilder, bare mye tekst. Bruk store klåre fine bilder. Det liker vært fall jeg når jeg kjiker innom på en blogg! 

Bloggvariasjon 
Ikke bare skriv om hverdagen din, det blir veldig fort kjedelig. Varier! Vær kreativ, se etter insprasjon på andre blogger, søk på google hvis du ikke kommer på noe å blogge om. Det er alltid noe å blogge om, det er bare litt vanskelig å komme på noe i farten, det vet jeg selv. Skriv om: Innkjøp, favoritt klesplagg eller sko, et spennende emne(selvskading, mobbing, graviditet, trening osv....) Som sagt let på andre blogger etter inspirasjon, ikke kopier. 

Kommenter
Ta deg tid til å kommenter på andre blogger, ikke bare konsentrer deg om din egen. Da snakker jeg ikke om" Hei, fin blogg! Besøk min på http//:charlottebjoorkmo.blogg.no" Ta deg god tid til å lese innlegget og kommenter noe du virkelig mener. Og kanskje har du skaffet deg en ny leser! ;)Beste. Uten tvil. ♥

Kos dere videre, det skal vært fall vi! ♥


Hva syns du om "hvordan få en bra blogg"? 

 

 

6 kommentarer |22.jan.2012 kl.02:06 i Tips | Permalenke | Tips en venn

3 favoritt hårprodukter- tips

Nå er middagen strax klar, det blir pannekaker idag- nam! Etter jeg har spist meg god å mett på pannekaker skal jeg gjøre slappe av litt med siste rest av leksene før jeg går ut å jogger- får meg litt frisk luft. Så må jeg jo løpe i dusjen før vi drar til Sortland, som jeg sa i forje innlegg. Blir spennende å høre hva de har å si, kanskje jeg får litt mere kunnskap når dagen er over. 

De fleste er liker vel godt å stelle, pleie&dille med håret sitt- det gjør i vært fall jeg! Jeg er ikke så flink til å sette det opp å ordne på det, men jeg vil at håret mitt skal se bra ut og være sunt. Derfor bruker jeg endel produkter i det, ikke så mye. Men de tingene jeg kan gjøre for å unngå at det blir slitt og tørt! Jeg hater tørt hår! Når jeg bruker dette slipper jeg at håret blir helt øddelagt. 

Dette er klart favoritt hårsprayen min, jeg prøvde den for en stund siden hos Marie. :-) Dette er noe jeg virkelig vil anbefale hvis du ikke vil legge så mye penger i hårspray. Jeg vil heller ha et "friskt" og sunt hår, en å bruke mye penger på ting du kan style håret med. Men det er jo helt opp til hver enkelt, hva de selv liker. Den fås kjøpt på H&M og sikkert andre butikker.


Moroccanoil er virkelig noe av det beste jeg har prøvd å hatt i håret mit! Det lukter godt til og med syns jeg. "Oljen er en krafting antioksidant, UV-beskytter og fornyer cellestrukturen til håret på en naturlig måte" - sto det på en nett side om den. Den er i vært fall sykt bra. Håret mitt er ikke tørt lengre etter jeg begynte å bruke den, jeg bruker bare en eller to "dråper" skulle jeg til å si. Jeg trykker bare ca to ganger på den og påfører det i håret etter jeg har vasket det.Det er evig nok med to "dråper" til mitt hår, det skal ikke være så mye sier frisøren min. Den varer også kjempe lenge. 
 Annbefales!!


Kan brukes i all slags hår!
Varmebeskyttende. Jeg har ikke prøvd mange slike, men jeg likte denne velig godt. Den funker veldig bra og lukter veldig godt! Brukes før du skal f.eks. slette håret, krølle håret eller føne det. Bruk varmebeskyttende, så slipper du at håret ditt blir øddelagt. Det hjelper i vært fall mere enn å la vær å burke det. Fås i alle frisørsalonger, finnes mange forskjellige typer.

♥♥♥

 

 

Hva syns du om tipset?

9 kommentarer |19.jan.2012 kl.15:49 i Tips | Permalenke | Tips en venn

Et lite mat tips: step by step

Jeg tenkte å komme med et lite enkelt mat tips. De fleste blir vel ganske mat lei, og serlig av den samme kjedelige brødskiven til mamma.. Vel, det blir iværtfall jeg en gang i blant- selv om de er kjempe gode! Det er vel sånn med alt egentlig, spiser du for mye av noe, en sang du hører på om og om igjen- du blir tilslutt drit lei. Rett og slett.

Derfor er det godt med en liten forandring i kostholdet, syns nå jeg iværtfall. Stortset hver dag når jeg kommer hjem fra skolen tar jeg meg en eller flere brødskiver, men nå er jeg litt lei av helt vanlig skive så jeg mekket meg noe annet god, men enkelt! Vi i huset kaller det bare pitabrød, "bunnden" er jo pitabrød, også har vi bare litt fyll på. Du kan vel storsett ha alt mulig på Du kan til og med få kjøpt sunne pitabrød, altså grove. Men vi har ikke prøvd de sunne, men vurderer det.  Det er veldig enekelt og godt!

 

Det enkleste er ofte det beste!

Det aller første du gjør er å sette ovnen på 225 garder ca. Og over og under varme. Det tar sin tid før ovnen blir varm såå

Så hakker du opp det du vil ha på, som sagt du kan bruke stortsett hva som helst. Kommer ann på hva du liker.
Men jeg bruker bare skinke og pepperoni 

Og litt rødløk, det kommer egentlig helt ann på hva vi har i huset. Jeg spiser det meste!

Smører ketchup utover på pitabrødet

Tar "fyllet" oppå pitabrødet, jeg fant ut av at jeg ville ha mais på også

Tar på ost, og litt krydder oppå der igjen

Så er det bare å veeente

Og vips! En selvfølge for meg; Et stort galss melk ♥ 

Dette er bare sånn som jeg gjør det, du kan selvfølgelig gjøre en helt annen vri! Du kan putte på andre ting, kjøtteig f.eks. Eller bare lage deg en bunn selv, du trenger ikke bruke pitabrød. Jeg har faktisk aldri sett på hvor lang tid de bruker å stå inne, men jeg regner 15 min ca. Når den begynner å bli litt sprø oppå, sånn liker jeg det værtfall.

Det var bare for å vise dere en helt enkel ting å gjøre med pitabrød.

 

Hva syntes dere om tipset?

 

Ingen kommentarer |17.jan.2012 kl.15:28 i Tips | Permalenke | Tips en venn

10 gode bloggtips

Jeg er mer enn sikker på at alle dere der ute med blogg, har hatt totalt skrivesperre? Å ikke finne noe som helst å skrive om. Det har iværtfall jeg! Av og til føler ihvertfall jeg at alle ideene mine er oppbrukt. Noen tips går nemlig aldri ut på dato! 
Her er noen av dem.. 


10 gode bloggtips! 
1. Favoritter i klesskapet, favoritter i smykkeskrinet, topp 5 favoritt sko, topp 5 filmer, topp 3 favoritt kjoler. Tar du noen gode bilder her, kan innlegget fort bli veldig bra. 
2. Tips, tips, tips. Folk er glade i tips! Det kan være tips om gode sminkeprodukter, ulike matretter, hårprodukter, reisetips, tips om trening, musikk eller billige nettbutikker. Det finnes alltid noe å tipse om. 
3. Ta noen gode bilder av dagens antrekk. Kanskje du blir noens inspirasjon? 
4. Hold en konkurranse. Premien trenger absolutt ikke være sponset. Har du en kjole du aldri går med? La det bli premien! 
5. Lag et lite salgsinnlegg og bli kvitt en rekke kjoler du aldri bruker. Du tjener penger, har et blogginnlegg i boks og mer plass til overs i klesskapet!
6. Gå på shopping og blogg om innkjøpene. Hehe, alltid en slager hos meg! Du trenger ikke å tømme lommeboken for å få et godt innlegg. Et eller to plagg er mer enn nok om du bare får tatt noen gode bilder av innkjøpene
7. Videoblogg. Du kan videoblogge om nesten hva som helst og det blir stort sett bra. Leserne liker en forandring.
8. Skriv et "10 ting du ikke visste om meg" innlegg og la leserne bli bedre kjent med deg. Det kan fort bli morsomt!
9. Fortell om dagen din. Som regel har man gjort NOE interessant på en dag. Skriv om det og husk å ta med kamera hvor enn du går. 
10. Er alle disse punktene totalt oppbrukt? Har du fremdeles bloggsperre? Kjør i gang en spørsmålsrunde! 

 

Var noen av disse tipsene til hjelp?

6 kommentarer |14.jan.2012 kl.18:30 i Tips | Permalenke | Tips en venn