charlottebjoorkmo


Trening

treningsinspirasjon

Nå som jeg har begynt å trene trenger jeg jo litt treningsinspirasjon. Det trenger vel alle! Alle har forskjellige inspirasjonskilder. Man må vel egentlig har inspirasjon til alt..(?) Jeg må i vært fall ha det til endel ting; lekser, husarbeid.. Alt må gjøres, og det blir mye lettere hvis du får inspirasjon! Så finn deg en inspirasjonskilde.. Min til å gjøre husarbeid og lekser er at det er bedre å gjøre det nå, fort ferdig, slipper å tenke på det mere. Jo forter jeg blir ferdigm jo fortere slipper jeg maset til mamma, haha! Så kan jeg finne på noe annet etter på. 

Jeg syns det er gøy å trene, det er bare at man finner en inspirasjon.. Og at man finner en måte å trene på som er gøy! Jeg får sykt mye energi av å trene, det er som om at jeg blir en helt ny person. Herlig! 
Jeg har jo ikke holdt på så lenge, ikke tatt det helt seriøst. Men når jeg ikke har noe å gjøre så gjør jeg faktisk noen øvelser, noe jeg kommer til å fortsette med. Vi er jo ikke i treningsstudio hver dag, så jeg får gjøre noen øvelser hver dag. Eller gå meg en tur. Jeg gleder meg til jeg begynner å se ressultater!!  

Det er viktig med god og sunn mat


Det blir mye artigere når du har musikk, syns jeg i vært fall

Gleder meg til å få skikkelig bikinikropp! 

 

Det er viktig å ikke begynne for hardt. Jeg skal trene armene å litt. Jeg begynner vel med 1-2 kg. Hvis ikke øddelegger jeg meg


haha, den var litt bra


Sånn vil jeg se ut! Forbildet mitt!

 

 

Var noe av dette til hjelp?

Ingen kommentarer |10.jan.2012 kl.15:00 i Trening | Permalenke | Tips en venn